» » » Як познайомитися на вулиці?

Як познайомитися на вулиці?

Як познайомитися на вулиці?

Ви - самотній парубок і не знаєте, що робити з вашим самотністю? Ви постійно шукаєте різні тому причини, в собі і в оточуючих? Пора залишити ці пошуки і починати діяти: познайомитися з дівчиною можливо навіть на вулиці. Спочатку це буде нелегко і зажадає певної роботи над собою і своїми відчуттями, в чому покликана допомогти вам ця стаття.

Чому багатьом це здається складним

Багато хто вважає такий спосіб знайомства вульгарним і дурним. Хтось навіть не уявляє, що це взагалі можливо: як? з дівчиною? познайомитися на вулиці? Вся справа в винятковості і незвичність методики. Знайомлячись на вулиці, ви не відчуваєте себе впевнено і в безпеці, тому що перебуваєте посеред незнайомих людей, які про вас нічого не знають. Однак, ці перешкоди можна подолати, якщо ви будете діяти правильно і рішуче.

стаємо впевненим

Страх - наш перший і найважливіший противник на шляху до успіху. Ми боїмося відмови, боїмося виглядати безглуздо посеред незнайомих людей. З цими відчуттями можна і потрібно боротися, перш за все, позитивним настроєм. По-перше, ви повинні забути про проблеми з самооцінкою. По-друге - будьте готові до відмови і не сприймайте його на свій рахунок - вся справа вирішує перше враження. Ніхто з незнайомих людей не загляне до вас в душу на перших хвилинах знайомства, ваш об`єкт побачить лише те, що ви зможете йому піднести. Навіть в разі невдачі, швидше за все, про вас швидко забудуть як про невелике непорозуміння. Ви ж завжди зможете спробувати щастя в іншому місці.

Зовнішній вигляд

Будьте максимально відкриті і спокійні, щоб не налякати вашу обраницю. Одне різке або розв`язна рух здатне все зіпсувати з самого початку.



Прагніть справити позитивне враження. Вас будуть оцінювати, особливо ваш зовнішній вигляд. Не обов`язково носити смокінг і золотий годинник - ваша одяг повинен бути як мінімум чистої і адекватної до місця, яке ви обрали для знайомства. Намагайтеся виглядати акуратно. Особливу увагу слід звернути на взуття - вважається, що по ній можна багато чого довідатися про людину. Зовнішність - зачіска, нігті, особа - також повинні викликати прихильність до себе.

зацікавлюємо дівчину


Проявіть кмітливість і фантазію, імпровізують. Ви повинні зацікавити дівчину будь-яким способом, природно, не впадаючи в крайності. Навіть найбільш банальними фразами і привітаннями можна домогтися оригінальності і, як наслідок, успіху. Вчіться грамотно задавати питання, щоб не дати їй обходитися короткими відповідями. Однак якщо, незважаючи на всі ваші старання, ваш «об`єкт» щосили намагається від вас звільнитися, потрібно відступити. Взагалі, вміння вчасно усвідомити безплідність спроб налагодити контакт має у вас має бути присутнім: воно позбавить від даремних витрат сил і часу.



Потрібно бути обережним з компліментами, навіть якщо у вас вийшло зацікавити співрозмовницю. Найменший перегин перетворить вас в її очах в брехуна і лицеміра і зведе нанівець всі зусилля.

Уникайте стандартних і побитих фраз і питань, на них у дівчат завжди є готові відповіді і ці відповіді будуть не на вашу користь.

Вчіться відчувати, що подобаєтеся дівчині. Дівчина уважно на вас дивиться, підтримує розмову, запросто відповідає на всі ваші запитання, посміхається і навіть проявляє увагу - вітаю! Ви на півдорозі до успіху.

В іншому випадку, вона буде уникати діалогу, закриватися і намагатися якомога швидше від вас звільнитися. В цьому випадку наполегливість буде марна і навіть небезпечна.

Закінчення діалогу. Навіть в разі успіху, номер телефону від дівчини ви можете і не отримати, в силу її побоювання і сором`язливості. Незазорно в цьому випадку буде дати їй свій номер, не забувши показати вашу впевненість в тому, що вона вам неодмінно передзвонить. Якщо ж така впевненість відсутня, краще призначити зустріч або просто кудись її покликати.

Хочеться вірити, що після цієї статті у вас більше не виникне здивування, як познайомитися на вулиці з сподобалася вам дівчиною. Нам залишається тільки побажати вам удачі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!