» » » » Як розлучити хлопця з дівчиною?

Як розлучити хлопця з дівчиною?

Як розлучити хлопця з дівчиною?

Часом неймовірно важко, а іноді і просто неможливо перенести догляд коханої людини. Але, якщо твоя любов сильна, слід боротися за неї всіма доступними методами.

Питання, як розлучити хлопця з дівчиною, був дуже актуальним в усі часи існування людини.

Чи варто розлучати хлопця з дівчиною

Якщо ви, не дай Бог, опинилися в подібній ситуації, для того щоб зрозуміти, як розлучити коханців, в першу чергу слід проаналізувати свої почуття і вирішити для себе, а чи дійсно вам потрібна ця людина, або ж в вас заграло почуття власності і защемленого самолюбства. Так само необхідно зрозуміти причини вашого розриву. Після цього можна братися за подальші дії.

починаємо діяти

  • Постарайтеся виглядати, так як в перший раз вашої зустрічі і по можливості підкреслити всі ті риси, які подобалися об`єкту вашого зітхання.
  • Після того, як ви це виконали, можна приступати до активних дій. Тут буде необхідно дізнатися у ваших спільних знайомих, куди ваш коханий або кохана воліють ходити найчастіше. І запам`ятайте, в момент вашої зустрічі ви повинні на голову перевершувати свою суперницю або суперника в усіх відношеннях. І почуття, якщо вони були, повинні повернутися самі собою.

Пускаємо в хід магію



Якщо ж це не допоможе, то, в крайньому випадку, завжди можна вдатися до важкої артилерії різного роду змов і привороту. Ось деякі поради подібного роду:

  • Як розлучити пару - для цього береться нова колода карт, попередньо заговорюється на долю. Потім з не беруться карти і називаються іменами людей, на яких повинен подіяти обряд. Решта карт збираються і викидаються на перетині двох доріг розсипом. Після цього залишилися карти ріжуться навпіл і складаються, чоловічі до жіночих у вигляді вольта. Потім їх розкладають на столі по різних кутах, де спалюються їх іменні половини. Решта ж половини закопуються на кладовищі, причому на різних могилах, ну а попіл після спалювання краще підкинути або просто подути їм, в сторону людей яких хочете розлучити.
  • Як розлучити чоловіка з дружиною - Для цього ритуалу потрібно фотографія, на якій чоловік і дружина разом. Обов`язковою умовою є те, що фото повинно бути досить свіжим зробленим не більше двох - трьох місяців тому. При недотриманні цієї умови просто нічого не вийде. Опівночі, запалюєте свічку, берете фотографію і пильно дивіться на того, кого хочете приворожити до себе. Після чого фотографія розрізається на різні частини, розділяючи людей зображених на ній, і спалюється та половина, на якій той, кого хочете розлучити. Що залишився після спалення попіл слід розвіяти за вітром зі словами обмови «Як звела доля, так і розвела».

А взагалі, перш ніж замислюватися, як розлучити людей, слід дуже сильно подумати, а чи варто це робити і взагалі чи маємо ми на це, будь-яке право. А раптом ми руйнуємо їх долю своїми діями. А раптом ми, міняємо і свою власну долю, адже без падінь не буває і злетів, також, як і без сліз не буває посмішки. А що якщо ця розлука - це просто підготовка до чогось великого і світлого що приготовлено нам попереду, яке, так нерозумно і вперто, ми віддаляємо від себе, чіпляючись за свої звички і спогади.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!