До чого сниться сир?

До чого сниться сир?

Сни про їжу мають зазвичай дуже цікаві і точні тлумачення. Розглянемо, до чого сниться сир чоловікам і жінкам.

Тлумачення сиру для представників обох статей практично не відрізняються. Як тлумачити сон, в якому присутній сир, багато в чому залежить від відчуттів сновидіння і якості сиру. Якщо сир був свіжим і викликав апетит - це хороший знак. Несвіжий, скислий горчащій сир символізує проблеми зі здоров`ям через неправильне харчування і способу життя.

Бачити і їсти уві сні сир часто провіщає розважальні і корисні для здоров`я поїздки, наприклад, на природу або в санаторій.

Сир у вигляді начинки до якогось страви трактується як приємне і несподівана пропозиція, а також запрошення до родичів, яке вам сподобається і принесе матеріальну вигоду А якщо уві сні ви самі готували страви з сиру, наприклад, начиняли їм ватрушку або вареник, чекайте швидкого підвищення добробуту, причому це не буде коштувати вам додаткових зусиль.

Готувати сир уві сні означає, що рішення, яке ви прийняли, - вірне. Потрібно перестати сумніватися і починати діяти.

Купувати сир в магазині означає ділові зустрічі, переговори. Такі зустрічі часто пророкують сновидцу кар`єрний ріст, особливо якщо сир купували на вагу і він був хорошої якості. Якщо сир продається в пачці, то результат робочих переговорів ніхто не знає, і потрібно бути обережніше, укладаючи будь-які договори.

Тлумачення інших снів ви дізнаєтеся з статей розділу Сни про їжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!