До чого сняться трупи?

До чого сняться трупи?

Від нічного відпочинку ми очікуємо бадьорість і сили для майбутнього дня, але іноді сняться кошмари, через які не виходить повноцінно відпочити. Наприклад, Вам приснилися трупи. Але не лякайтеся завчасно, а краще читайте, до чого сняться трупи.

У Дворянському сонник говориться, що труп уві сні з побутовим сюжетом нічого поганого не принесе. А якщо Ви піднімали труп, то чекайте радості. А може, Ви його цілували (і таке може присниться)? Чекайте тільки хороше. Гарне також можна очікувати, якщо уві сні Ви їздили або літали в труні. Хто говорить і піднімається померла людина - на щастя і веселощів.

Як би це ні було моторошно, але рани, що кровоточать на померлу людину - до припливу енергії та сил. На цьому все хороше закінчується і починається неприємне і навіть страшне тлумачення такого сну.

Якщо Ви стояли або спали між трупами, чекайте хвороби. Рухомі трупи віщують негативні наслідки Ваших або чужих вчинків, дій. Одягати уві сні труп - до смерті одного, можливо близького. Усміхнений з труни труп попереджає про життя з постійним обманом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!