» » » Вибираємо сукню для подружки нареченої

Вибираємо сукню для подружки нареченої

Вибираємо сукню для подружки нареченої

У давні часи подружка нареченої, рівно так само, як і свідок на весіллі, відігравала особливу роль на весільному торжестві. У багатьох культурах ця персона носить горду назву «дама честі», що говорить про її статус і про особливе моральний борг перед нареченою.

У наші дні вважається, що подружка нареченої повинна бути викрита в ошатне, але не надто зухвала плаття, щоб не затьмарювати красу нареченої. Це повір`я ставить багатьох в глухий кут: адже так хочеться сяяти своїм бездоганним стилем і прекрасною фігурою в цей знаменний день. У цій статті ми дамо деякі практичні рекомендації щодо того, як підібрати вишукане і найбільш адекватне плаття для подружки нареченої.



Плаття, Сукня

Перше, на що ми звертаємо увагу, коли перед нами постає завдання купити вечірню сукню - це його колір. В американській традиції, класичними квітами для подружок нареченої вважаються всі відтінки пастельного гами: ніжно-бірюзовий, світло-рожевий і світло-фіолетовий, а також бежевий і колір пудри. Такі наряди цілком доречні для теплого клімату, засмаглою шкіри і певної річної атмосфери на весіллі. При нашому не завжди дружньому кліматі більш доречно віддати перевагу плаття в темному кольорі - так скаже більшість наших співвітчизниць. Отже, які кольори і фасони суконь буде доречні на будь-яку погоду? Безумовно, це традиційний чорний. Купити красиву сукню класичної довжини буде відмінним варіантом для тих, хто любить помірність і класику, і особливо така форма підійде власницям великої фігури. Молодим і сміливим особам рекомендується колір «марсала» - цей чарівний винний відтінок допоможе створити ультрамодний і витриманий образ жінки будь-якого віку та професії.



Плаття, Сукня

Вважається, що найбільш оптимальна длінаплатья подружки нареченої - до коліна. Проте, якщо стиль присутніх на весіллі дівчат заздалегідь узгоджений, то можна віддати перевагу і довгий варіант (відноситься це, наприклад, до пляжним або річним весіллям, на яких всі представниці прекрасної статі постануть в довгих сукнях). Якщо передбачається скромне весілля з нечисленними гостями, то не варто одягати сукню в підлогу, купити коктейльне плаття - вірне рішення. Купуйте цей предмет гардероба з розрахунком на те, що його можна буде надіти другий, а то й втретє, адже буде прикро кілька років тримати у себе в шафі незрівнянний, але вельми непрактичний наряд. До речі, великий вибір недорогих вечірніх нарядів можна знайти тут.

Кілька корисних порад подружкам нареченої:

  • Не купуйте плаття в білій гамі. Навіть якщо наречена - екстравагантна особистість і планує йти під вінець в платті нетрадиційного кольору, купити плаття подружки нареченої в кольорі слонової кістки - не найкращий варіант. З боку ви будете походити на наречену більше, ніж сама винуватиця торжества.
  • Подбайте про офіційне, але непомітному макіяжі, стильною зачісці, що ідеально підходить вашому віку, а також про стильних і сучасних аксесуарах. Непоганим варіантом буде маленьких прямокутний клатч на металевому ланцюжку. Також можливий варіант відсутності сумочки як такої.
  • Поцікавтеся тим, що ваші знайомі і друзі збираються надіти на захід. Адже особливо неприємно виглядати «білою вороною» в такий пам`ятний день.
  • Краще залишити міні-сукні і надто сексуальні фасони для більш слушної нагоди. Найкращий силует для весілля подруги - помірна класика.
  • Дізнайтеся в найдрібніших деталях, де, як і в якій атмосфері пройде торжество. Можливо, свято буде розбитий на кілька частин, і для кожного випадку необхідно буде відповідність одягу. Це допоможе вам краще розібратися в фасон і стилі сукні, а також подумати про змінному взутті.
  • Візьміть до уваги вік винуватиці торжества. Наречена середнього віку, ймовірно, не оцінить надмірно викликає і відкриту сукню на вас - краще залишити таку сукню для іншого приводу. Тим більше, що на весіллі можуть бути люди, з якими ви мало спілкувалися, або зовсім не знайомі.

Плаття, Сукня



Увага, тільки СЬОГОДНІ!