» » » Чим корисно авокадо?

Чим корисно авокадо?

Чим корисно авокадо?

Всім нам мама говорила в дитинстві, що фрукти та овочі корисні. У яблуках - залізо, в апельсинах і лимонах - вітамін С. А ось про те, чим корисно авокадо, як-то говорити не доводилося. Хоча користі у нього чи не більше, ніж у інших плодів.

заморське яєчко

Яєчко - саме так перекладається на російську мову з давньо-ацтекського слово "авокадо". Мудрі індіанці дали таку назву не тільки в честь форми фрукта. Не всім відомо, що росте авокадо парами - по два плоди в грона. І одним з корисних його властивостей є саме посилення потенції у чоловіків.

Авокадо замість хліба

Цей продукт настільки багатий корисними рослинними жирами, вітамінами і мінералами, що цілком може замінити такий важливий для нашого раціону елемент, як хліб. Калорійність авокадо - 234 ккал., Що досить високо для фрукта. Але енергія з`являється не завдяки вуглеводам, а завдяки білкам і жирам, яких в ньому дуже багато.

Авокадо ідеально підійде тим, хто стежить за своєю фігурою. Він швидко втамовує голод і повільно засвоюється організмом, даючи відчуття ситості.

Корисні властивості авокадо

Авокадо - гіпоалергенний за своєю структурою, а тому його м`якоть варто використовувати при відлученні дитини від грудей. Тим більше, що стигле авокадо досить ніжне на смак.



Ще один плюс авокадо - наявність протеїнів, що дозволяє йому замінити м`ясо або яйця і наростити м`язову масу. Це важливо як для дітей, так і для дорослих.

Крім цього, до складу авокадо входить олеїнова кислота, яка допомагає розщепити холестерин, який вважається основною проблемою 21 століття на думку багатьох медиків.

Добре авокадо і для профілактики таких хвороб:

  • хвороб шлунково-кишкового тракту;
  • цукрового діабету;
  • для поліпшення пам`яті;
  • кровоносних судин;
  • при анемії;
  • при онкологічних захворюваннях.

Ну а про користь авокадной масок для обличчя, волосся і тіла можна розмовляти годинами! Продукція даного типу ніколи не сходить з прилавків. Авокадо робить шкіру молодше і живить її вітамінами. Воно також живить волосся від самого кореня і до кінчиків. Разом з авокадо ви можете забути про сухість шкіри.

Ці та багато інших властивостей авокадо дозволяють сміливо назвати його природною аптекою в одному маленькому фрукті. Тепер ви знаєте, чим корисно авокадо.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!