» » » Як зробити букет з цукерок?

Як зробити букет з цукерок?

Як зробити букет з цукерок?

Не так давно став популярний оригінальний подарунок - цукерковий букет. Як зробити самій букет з цукерок? Це досить просто! Вам не буде потрібно дорогих матеріалів і спеціальних пристосувань. Ви зможете піднести друзям, родичам і коханим незвичайний солодкий букет, який довго не зів`яне, якщо, звичайно, не буде з`їдений. Виготовлення букетів захоплююче, нескладно і економічно. Ви зможете проявити свою фантазію, створити як прості букети, так і складні композиції з безліччю декоративних елементів. Наприклад, можна зробити букет троянд з цукерок. В інтернеті ви знайдете велику кількість майстер-класів, сайтів і посібників, як зробити букет з цукерок своїми руками. Ми розглянемо найпростіший і найдоступніший спосіб виготовлення цукеркового букета.

Як зробити букет з цукерок, інструкція

В першу чергу запасіться матеріалами, які будуть потрібні для виготовлення простого цукеркового букета:

  • цукерки в красивій обгортці;
  • ємність, в якій буде розташовуватися ваш букет: корзинка, горщик, шкатулка, коробочка і т.д .;
  • дерев`яні шпажки, які будуть служити стеблом для цукеркового квітки;
  • матеріал, в якому будуть "рости" наші квіти: оазіс- спеціальний флористичний матеріал або пінопласт;
  • обгортковий папір або обгортковий плівка, а так же декоративні стрічки;
  • скотч або тейп-стрічка;
  • ножиці.


Тепер можна приступити безпосередньо до виготовлення букета. Спосіб, наведений нижче один з багатьох можливих, але він досить простий.

  • Продумайте композицію. Як будуть розташовані ваші квіти? Ви можете розташувати їх рівномірно по всьому периметру ємності, тоді букет з усіх боків буде виглядати однаково. Можна встановити квіти асиметрично або зробити якийсь акцент, у вигляді великої квітки посередині і так далі.
  • Виготовлення квітки. Потрібно з`єднати квітка-цукерку зі стеблом - дерев`яною шпажкою. Є багато способів з`єднання. Ось один з них: тупим кінцем прикладаємо шпажку до цукерці, попередньо трохи розкрутивши фантик. Закручуємо фантик і обмотуємо місце з`єднання тейп-стрічкою або скотчем в декілька шарів. Найкраще, якщо тейп-стрічка буде зеленого кольору.
  • Улаштування квітки. Виріжте з обгорткового плівки квадрат розміром приблизно 10 на 10 см. (Розмір квадрата залежить від величини цукерки). В середині квадратика виконайте невеликий отвір, вставте туди цукерковий квітка. Зберіть плівку навколо квітки, зав`яжіть біля основи стрічкою, можна зав`язати красивий бантик. Стрічку краще брати паперову, для оформлення подарунків. Це тільки один із способів оформлення, ви знайдете в мережі безліч інших, а може бути, придумаєте свій власний.
  • Залишилося вставити квіти в імпровізований грунт - пінопласт. Розмістіть квіти згідно вашої композиції. Простір між квітами треба заповнити. Тут дайте волю вашої фантазії. Можна використовувати будь-які матеріали: гофрований папір, живі і сухі квіти, драпірування тканини, фетр і т.д.

Тепер ви знаєте, як зробити букет з цукерок. Бажаємо вам творчих успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!