» » » Який колір поєднується з фіолетовим?

Який колір поєднується з фіолетовим?

Який колір поєднується з фіолетовим?

Фіолетовий - таємничий колір потойбічного світу і магії. Нещодавно він був дуже популярний, але і зараз все ще не здав свої позиції. Давайте подумаємо, як правильно поєднувати його з іншими відтінками так, щоб показати красу цього кольору і щоб він, у свою чергу, підкреслив вашу.

Як поєднувати фіолетовий в одязі

Фіолетовий колір в одязі добре поєднується з помаранчевим. Це контрастні кольори, тому вони психологічно сприймаються краще, а кольори здаються більш виразними. Звичайно, варто згадати, що стало вже штампом поєднання фіолетового і жовтого як самих контрастних кольорів. Зверніть увагу, це поєднання часто використовується в рекламі. Це означає, що воно покликане привертати увагу. І це так: згадайте братки. Також фіолетовий поєднують з салатовим, фісташкові, рожевим, блакитним, бірюзовим, кремовим, пастельно-бежевим. Деякі журнали пропонують поєднувати його з золотим, а поєднання фіолетового і сірого взагалі вважають дуже аристократичним. Можете поекспериментувати. Ну, звичайно, не забувайте про чорний. Можна ще спробувати підбирати речі темно-коричневого кольору.

Фіолетовий в образотворчому мистецтві

З яким кольором поєднується фіолетовий в образотворчому мистецтві? Домозозяйкі-любительки рукоділля згаданий, що фіолетовий не сполучається з червоним. Не вірте їм. Прекрасно поєднується. Про це знають художники. А з яким ще поєднується фіолетовий, крім червоного? Колористика говорить нам про те, що поєднується фіолетовий з жовтим. Ще вдалим кольором-партнером називають жовто-зелений. Також не дисгармонирует фіолетовий і синім. Це єдина поряд з поєднанням "червоний-фіолетовий" вдала комбінація стоять поруч квітів.

Фіолетовий в інтер`єрі



Фіолетовий в інтер`єрі - сміливе рішення. Можна поєднувати фіолетовий в інтер`єрі з білим. Таке поєднання допоможе позбутися від похмурості темного кольору. Це дуже стильне, аристократичність сполучення. Дозволяє візуально витягати елементи інтер`єру. Якщо ви використовуєте тільки два кольори, то всі елементи інтер`єру повинні відрізнятися відтінками. Природно, всі кольори-друзі фіолетового в одязі є ними і при оформленні приміщень. Фіолетовий буде виглядати дуже соковито в квартирі, якщо поєднувати його з яскравими квітами. Якщо модні експерти пропонують до сукні золоті прикраси, то дизайнери інтер`єрів радять доповнювати інтер`єр з фіолетовим кольором срібними атрибутами. Фіолетовий добре підходить для створення класичного стилю.

Тепер ви знаєте про те, який колір поєднується з фіолетовим.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!