» » » З чим носити біле?

З чим носити біле?

З чим носити біле?

Чорне маленьке плаття є в гардеробі кожної жінки. У багатьох це основний колір нарядів, класичний колір елегантності. Він стрункий, ми до нього звикли. Інші костюми теж немаркого темного або сіренького відтінку. А білий зустрічається рідко. Якось незрозуміло, з чим носити біле. Виходить дуже урочисто і строго. Одягнеш і відчуваєш себе невпевнено, тривожно, не до місця. Це помилка. Білий можна надягати щодня, і фігура - не перешкода. Білий колір належить до нейтральної гамі, як і чорний, тому поєднується з будь-якими іншими відтінками. Його не буває багато, головне - дотримуватися свого стилю. Людина, одягнена в біле, викликає довіру і позитивні емоції у оточуючих. Люди з сильним характером віддають перевагу саме білий одяг.

У суспільстві ще зберігаються стереотипи, внаслідок яких дівчата, схильні до повноти, не наважуються купувати речі цього кольору. У дечому вони праві. Якщо фасон обраний неправильно і не поєднується з аксесуарами, то він дійсно візуально збільшує обсяг. Темні кольори такі огріхи успішно приховують. Але правильно підібраний силует виділить вас з натовпу і навіть додасть стрункості. У білового є безліч різних відтінків: кремовий, слонової кістки, крейдяний, колір снігу і інші. Треба просто знайти свій, найбільш відповідний саме вам. Костюм білого відтінку допоможе зробити ваш образ чарівним.

Білий колір приховує недоліки



Тепер поговоримо докладніше про те, з чим носити біле. Особливість білого в тому, що всі елементи цього відтінку сильно кидаються в очі. При цьому темні речі, що знаходяться поруч, ховаються. Стає зрозуміло, з чим носити біле. Його треба використовувати для того, щоб показати переваги фігури і приховати її недоліки:

  • Темні спідниця або штани допоможуть візуально звузити стегна, якщо надіти білий верх, що приховує лінію паху.
  • Нарощує кількість і робить стрункішою біле плаття, сорочка, лонгслів з темної вертикальною смужкою (смужками) по всій довжині. Особливо ефектно вони виглядають, якщо розташовані з боків.
  • Підкреслити талію можна, надівши поверх білої сукні чорний широкий пояс. Річ має мати вільний крій для посилення ефекту. Ще краще, якщо від пояса піде расклешенная спідниця.
  • Візуально подовжує шию V-подібний виріз, ідеально, якщо жакет білого відтінку, а воріт темний.
  • Біла кокетка на темній блузі візуально збільшить бюст.
  • Ефект сяючого обличчя досягається білим комірцем, шарфиком або елегантно зав`язаним на шиї хусткою на темному костюмі.

Правила носіння білих речей



Розглянемо, з чим носити біле, щоб завжди мати гарний вигляд. Хоча даний колір відмінно поєднується практично з усім, все ж варто дотримуватися певних правил.

  • Білий колір в одязі поєднується з будь-яким іншим. Особливо добре білий колір виглядає в комплекті з чорним, червоним, синім, бірюзовим, фіолетовим, рожевим, пастельними тонами. Білий колір добре підходить для будь-якого випадку, починаючи з ділового стилю і закінчуючи домашнім одягом.
  • Біла спідниця прекрасно виглядає з яскравою блузою і сорочкою. Образ набуває легкість і свіжість. Футболка білого відтінку відразу підкреслить навіть слабкий загар. Однотонні яскраві або з контрастними узорами сорочки, блузки відмінно виглядатимуть з білими брюками і шортами.
  • Біла взуття раніше використовувалася, в основному, влітку. Сьогодні в моді білі зимові та демісезонні чоботи. З білої взуттям красиво виглядають аксесуари в тон. Наприклад, білі рукавички або шарфи, білі сумки.
  • Літні білі чобітки з різьбленими візерунками виглядають красиво і елегантно. Їх носять з шортами, укороченими брюками, літніми сукнями.
  • У білого немає спеціальних обмежень для носіння. Але пам`ятайте, що колір трактується багатозначно. Як сприймається людина, одягнена в біле, буде залежати від контексту ситуації. У діловій щоденній обстановці ви будете викликати повагу, якщо білий буде поєднуватися з офіційним синім, чорним, темно-зеленим. А ввечері, під час відпочинку можна дозволити собі біле вбрання.

Тепер ви знаєте, з чим носити біле найкраще. Одягайтеся в біле, будьте красивими і оригінальними!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!