До чого сниться біле?

До чого сниться біле?

Білий колір в більшості країн є символом чистоти, цнотливості і непорочності. У деяких же країнах, яких не так багато, він символізує скорботу і траур. Якщо ви бажаєте дізнатися, до чого сниться білий колір, необхідно звернутися до сонникам.

Якщо сон наповнений чистими, білими образами, то це позитивний знак, він свідчить про внутрішню гармонію, силі і міцності духу. Краще зрозуміти, до чого сниться біле, можна за допомогою розшифровки інших сторін сновидіння.

Якщо ви побачили білі вогні або плями на білому тлі, це свідчить про велику надію.

Сон, в якому білий колір здається вам тьмяним і каламутним, передбачить про насуваються важкі випробування, перед якими ви опинитеся безсилі і беззахисні.

Якщо ваші сновидіння часто наповнені світлими, білими відтінками, це означає, що ви бажаєте якомога швидше звільнитися від обтяжливих справ і життєвої рутини і встати на новий шлях, змінити своє життя. Після подібних снів варто очікувати швидких змін у своїй долі, після яких ви будете більш щасливі, удача буде супроводжувати в усіх справах.

Бачити білий одяг не дуже добре, до смутку і майбутнім страждання, до сліз. Сон, наповнений білими тканинами, обіцяє втрати і несподівані удари долі.

Сновидіння, в якому білий пес йде назустріч, обіцяє нові привабливі пропозиції, нововведення, які обернуться успіхом в справах і в любові. Побачити подібний сон для дівчини - до швидкого заміжжя. Придивіться до свого улюбленого або тим, хто вам близький. Можливо він ваш суджений.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!