До чого сниться сніг?

До чого сниться сніг?

До тлумачення снів вдавалися з давніх часів. Зверталися за допомогою до чаклунів і знахарів, до віщуна. Свої секрети вони нікому не розповідали, а передавали у спадок. З технічним прогресом, тепер можна будь-який сон розгадати за кілька хвилин, а вже вірити чи ні в нього, вибір ваш.

Сонник: до чого сниться сніг

Побачити уві сні сніг означає, сум`яття, але біда пройде стороною і не торкнеться вас. Пробувати на смак сніг або його є до краху надій і ідеалів. Дивитися, як падає сніг або кружляють сніжинки - сміття з коханим, фінансові проблеми, постарайтеся вчасно зрозуміти сон і змінити його призначення. Що тане сніг, асоціюється з кінцем зими, побачити його уві сні, хороший знак, на радість. Бачити далеко вершини снігових гір означає, що ви легко досягнете успіху. Добре також якщо присниться сніговий пейзаж - фортуна на вашому боці, влада і успіх будуть супроводжувати вас. Для дівчат кататися на санках по снігу означає, що за свого молодого чоловіка їй доведеться поборотися. Йти по засніжених полях і заметах, потопати в снігу і заблукати - вас чекають випробування і невдачі, будьте стійкими. Гра в сніжки уві сні віщує розбрати в сім`ї або з рідними. Гуляти по снігу приємне здивування. За З.Фрейду якщо жінка потрапила в снігопад, то вона хоче дітей, якщо сховалася, то боїться небажаної вагітності, проте, для чоловіка цей сон не обіцяє нічого хорошого, варто особливо звернути увагу на здоров`я.

До чого сниться білий сніг

За езотеричного сонником білий сніг (чистий) позначає попередження про вашу хворобу або хвороби рідних. Що тане з брудом, сірий сніг обіцяє поправку від незначних захворювань, таких як застуда і т.д., також по езотеричного сонником хвороба означає і гра в сніжки і снігопад.



Брудний сніг - презирство з боку оточуючих, білий навпаки.

У сучасному тлумачі снів, Сніг, а особливо білий і іскристий, значить багатство і успіх. Якщо уві сні сніг падає вам прямо в обличчя, то всі неприємності і плітки, а також розгляду минуть вас.

До чого сниться сніг влітку

Як правило, саме влітку або в будь-який час року, крім зими має значення тлумачення сну про сніг, саме в той період, коли його немає, нам і приходить на чуда, а вірити в нього чи ні, це вже ваша справа.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!