» » » Як одягаються дівчата?

Як одягаються дівчата?

Як одягаються дівчата?

Кожна дівчина хоче виглядати красиво, гармонійно, але при цьому стильно і сучасно. Багато дівчат, підбираючи собі образ і гардероб, часто стежать за тим, як одягаються дівчата їх віку, щоб потім підібрати собі щось схоже. У цій статті ми поговоримо про те, як одягаються сучасні дівчата, чи варто на них рівнятися і як красиво одягатися дівчині в наш час.

Як одягаються дівчата в наш час

Відповісти на це питання можна так: по-різному. Є ті, хто виглядає стильно і зі смаком, є й такі, хто одягнений не за віком або в речі поганої якості і невідповідного кольору. На жаль, не кожна дівчина ретельно стежить за своїм гардеробом і вибирає гарний одяг.

Як одягаються дівчата: основні помилки



Щоб не потрапити в халепу, прочитайте про основні помилки, які роблять сучасні дівчата в одязі, і не повторюйте їх.

  • Абсолютно жахливо виглядає, коли дівчина носить одяг, що підкреслює її недоліки. Наприклад, це легінси на повних ногах, коротка маєчка при великому животі і т. Д. Висновок: перш ніж вибирати для себе одяг, адекватно оціните свої зовнішні дані, виявите недоліки і дізнайтеся, як і за допомогою якого одягу їх можна приховати.
  • Можна зустріти дівчину, одягнену в один колір або навпаки, відразу в кілька не поєднуються між собою. Це виглядає таким несмаком і безглуздо. Висновок: ніколи не одягайтеся повністю в один колір з ніг до голови, але також і пам`ятайте про правило трьох кольорів в одязі. Створюйте наряд, вміло комбінуючи не більш трьох поєднаних між собою квітів. Про те, які кольори в одязі поєднуються один з одним, ви можете прочитати тут.
  • Невідповідність наряду обстановці і віком. Так, непристойно на роботу в офіс заявлятися в короткій кокетливою спідничці, в ресторан - в спортивному костюмі і т. Д. Дівчина під тридцять у «дитячому» плаття і в кольорових лосинах буде виглядати просто смішно. На жаль, такі промахи теж зустрічаються у сучасних дівчат. Висновок: одяг повинен відповідати ситуації і віком.
  • Речі поганої якості. Багато дівчат вважають за краще купити побільше дешевого одягу, щоб було різних варіантів нарядів. При цьому часто якість одягу страждає - то шви нерівні і рвуться, то колір нерівномірний і якийсь «несмачний», то річ погано сидить по фігурі. Висновок: краще менше, та краще. Не женіться за кількістю, прагнете до якості. Краще ходити в мінімальній кількості одягу, яка буде дорожче і добре сидіти, ніж щодня міняти дешеві ганчірочки з ринку. Якщо гаманець не дозволяє закуповуватися в фірмових бутиках, то можна пошукати пристойні речі в магазинах середньої цінової категорії, але обов`язково приміряти їх і перевіряти на якість швів, крою, деталей.
  • Поєднання непоєднуваного. Мабуть, одна з найчастіших помилок в одязі у сучасних дівчат. Яскраві приклади: мереживна блузка зі спортивними штанами, спідниця (якщо вона не спортивна) - з кросівками, чорний ліф під прозору білу кофточку. Висновок: вивчіть рекомендації по поєдную одягу в різних стилях і дотримуйтесь порад фахівців в цьому питанні.

Ми розглянули основні проблеми у виборі одягу у дівчат. Тепер, навпаки, поговоримо про те, як одягаються красиві дівчата зі смаком, які основні тенденції в одязі таких сучасних дівчат.

Як одягаються дівчата: секрети стильних

  • Вони стежать за модою, але на першому місці для них стиль. Такі дівчата вміють вибирати з останніх модних тенденцій саме те, що їм підійде. Вони обов`язково враховують свою зовнішність, характер, спосіб життя, уподобання в одязі і створюють свій стиль. Вже після цього дивляться, чи підходить їм що-небудь з модних новинок чи ні. Якщо підходить - придбають, не підходить - не куплять, але будуть стильними. Висновок: робіть так само.
  • Дівчата стильні, які одягаються зі смаком, обов`язково приділяють увагу взуття, аксесуарів, сумок, деталей вбрання. На відміну від них дівчата, помилки яких ми розглянули вище, не надають всьому цьому належної уваги, а дарма. За допомогою всього цього можна «освіжити» будь-який наряд і по-різному комбінуючи їх, створювати зі старого одягу кожен раз щось нове. Висновок: ретельно підбирайте деталі гардероба. Якщо збираєтеся придбати 1-2 предмета з тієї чи іншої групи речей, то краще віддати перевагу якісним фірмам, припустимо, це сонячні окуляри, сумка на кожен день, парасольку. Взуття завжди повинна виглядати на всі 100, бути чистою, красивою і акуратною форми. «Розбавити» наряд допоможуть сережки, браслети, підвіски, кільця, ремінці, шийні хустки, при цьому важливо правильно їх вибирати і поєднувати.
  • Як одягаються дівчата, щоб виглядати завжди відмінно, при цьому не маючи великий гардероб? Секрет полягає в тому, що стильні сучасні дівчата спочатку формують базовий гардероб (про те, що в ньому має бути, читайте нижче), а вже потім купують інші цікаві і яскраві речі. Секрет базового гардероба полягає в тому, що кожна річ в ньому відмінно поєднується з іншими, тому завжди можна створювати нові образи, використовуючи мінімум одягу.
  • Стильні сучасні дівчата не бояться експериментувати. «Сірі мишки» постійно купують схожу одяг одних і тих же кольорів, наприклад, безліч російських жінок з року в рік купують чорні сумки і чорне взуття. «Сірі мишки» ніколи не приміряють дуже яскраву річ незвичайного фасону, вони виберуть що-небудь простеньке, щоб бути, як усі. Висновок: не бійтеся експериментів! Приміряйте частіше незвичайні і яскраві речі в магазині, а раптом щось здорово Вам підійде! Не бійтеся купити і носити річ, яка вам дуже подобається і йде, але яку не носять подружки. Виділяйтеся з натовпу!

Як красиво і правильно одягатися: поради



Тепер ви знаєте, як одягаються дівчата, чого варто уникати, а до чого - прагнути і з кого брати приклад. Дамо кілька порад, які допоможуть визначитися з тим, як виглядати красиво, стильно і різноманітно.

  • Перше і найголовніше, що потрібно зробити, - це уважно вивчити свою зовнішність, її особливості. Визначте, які у вас є достоїнства зовнішності (їх будемо підкреслювати одягом), а які є недоліки (їх будемо приховувати). Також визначте свій цветотип і ті кольори, які будуть добре гармоніювати з вашою зовнішністю. Подумайте про те, який стиль одягу вам найбільш близький, складіть список тих речей, які повинні бути у вашому гардеробі, щоб потім потихеньку їх купувати. Необов`язково використовувати тільки один стиль, їх можна змінювати в залежності від настрою і ситуації. Таким чином, вивчіть свою зовнішність, подумайте про те, як ви хочете виглядати, прочитайте літературу з даних питань, зверніться до порад стилістів.
  • Наступний момент - це сам підбір гардероба. Відкрийте свою шафу і уважно огляньте його кожну річ. Ті, що вже давно не носите, не за розміром, поганої якості або невідповідні - відкладаємо вбік і більше не носимо. Виходячи з усього, що залишилося, складіть список речей, які потрібно буде придбати, потім потихеньку будете докуповувати, щоб гаманець не страждав.
  • Тепер необхідно скласти базовий гардероб. Всі речі в ньому повинні поєднуватися між собою, і ви зможете скласти з нього різні варіанти на різні випадки життя. Про те, що повинно бути в базовому гардеробі, ви прочитаєте трохи нижче.
  • Після того як основний гардероб сформований, слід приступити до підбору аксесуарів і деталей. Це сумки, хустки, шарфи, окуляри, ремені і т. Д. Для початку по одному-два предмета кожного досить.
  • Тепер, коли є основа, в магазині можна придивлятися до більш цікавим і яскравим речей, щоб розбавити свій гардероб.

базовий гардероб

У питанні про те, як одягаються дівчата, ми приділили увагу і базовому гардеробу. Що повинно в нього входити? Кожен стиліст пропонує свій комплект базового гардероба для дівчат і жінок, ми ж скомбінували деякі ідеї і пропонуємо вам наступний склад базового гардероба:

  • Плаття. Ідеально сидить по фігурі маленьке чорне плаття, не дуже відкрите. Його можна надіти на роботу, на вечірку, на свято, в ресторан. Також можна вибрати яскраве коктейльне плаття і для клімату Росії вовняне плаття, щоб і в холодну пору року виглядати жіночно.
  • Біла однотонна сорочка. Поєднуючи її з різними речами, можна домогтися і ділового варіанту для роботи, і більш неофіційного для зустрічей з друзями.
  • Ідеально сидить по фігурі костюм. Його краса полягає в тому, що піджак та брюки можна носити як разом, так і окремо, комбінуючи верх і низ з іншим одягом.
  • Спідниця-олівець або сувора пряма спідниця. Ще можна вибрати менш офіційну і більш вільну спідницю (наприклад, спідницю-сонце) для різноманітності.
  • Дві пари джинсів: одні джинси - прямі темно-сині, інші - світлі.
  • Ідеально сидять чорні штани в класичному стилі.
  • Жакет.
  • Джемпер і кардиган, нехай обидва будуть різних кольорів, але спокійних, неяскравих. Наприклад, джемпер бежевий, а кардиган коричневий. Красиво виглядають джемпери з V-подібним вирізом.
  • Пара спортивних штанів для спортивних занять.
  • Топи, футболки, майки - хоча б кілька. Чим їх більше, тим більше образів можна створити.
  • Верхній одяг: темний тренч, кашемірове пальто, куртка, зимове пальто.
  • Три сумки. Перша досить велика і містка, друга - трохи менше і акуратною форми, третя - клатч для вечірок, тусовок, походів в ресторан, театр, музей і т. Д.
  • Взуття. Дві пари туфель на підборах - чорні і бежеві, легкі балетки, сандалі і босоніжки для літа, кросівки для спорту, ботильйони і зимові чоботи.
  • Різні аксесуари - прикраси, хустки і т. Д. Для початку підійде кілька пар сережок, підвіски, пара яскравих хустинок.

Як бачите, у виборі одягу для себе потрібно спиратися не тільки на те, як одягаються дівчата вашого віку, але і вміти аналізувати, чи гарно це і чи підійде це вам. Не поспішайте, придбайте власні речі поступово і формуйте свій стиль.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!