» » » Як написати "и" англійськими літерами?

Як написати "и" англійськими літерами?

Як написати

Не рідкість, коли наш російська людина виїжджає за кордон або для роботи або для відпочинку, і часто у нього немає можливості користуватися російською клавіатурою на комп`ютері або телефоні. Тому доводиться користуватися англійською. Але написати російський текст англійськими літерами, так що б тебе зрозуміли не так вже й просто. Наприклад, буква «и» ... Як «и» англійською? Сподіваємося, ми допоможемо вас нашою статтею!

згадуємо транскрипцію

Звичайно ж, не кожен з нас пам`ятає фонетику і правильне написання транскрипцій. Так як найчастіше ці предмети у нас бувають не в пошані через свою нудності і монотонності. Хоча і вони досить важливі для повноцінної комунікації в сучасному світі. Де межі країн стерті, люди мігрують по всьому світу і спілкуються між собою на різних мовах. Почнемо з самої, на наш погляд, складної літери. Звичайній людині без філологічної освіти складно зрозуміти, як написати «и» англійськими літерами, тому що, кінцеве звучання буде не збігатися з російським, хоча зрозуміти його можна.

Пишемо інші складні літери



Є кілька варіантів. Або написати «y» або « (ui)», можливе написання і таким способом: «iou» (хоча рекомендуємо «ou» якщо перед варто «і»). Як пишеться «и» по-англійськи ми дізналися, але є ще кілька складних російських букв для написання англійськими символами. Наведемо вам їх транскрипцію: Щ - пишеться як «schtsch» або «chtch» - м`який знак не ставиться взагалі або ставитися апостроф верхній-Ю пишеться, як «ju» - х як «ch» ( «kh») - Е як «jo »- Ш як« sch », Ж як« sh »- Я як« ja ».

Сподіваємося, що розібралися, як пишеться буква «и» на англійській мові і тепер без проблем зможете писати будь-які російські пропозиції англійською або американською мовою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!