» » Як користуватися артмане?

Як користуватися артмане?

Як користуватися Артмане?
Як користуватися Артмане?

Перш ніж розбиратися, як користуватися програмою Артмане (ArtMoney), коротко висвітлимо призначення цієї програми, її основні функції та просто подивимося, що це взагалі таке.

Артмане: суть програми

Програма ArtMoney являє собою комп`ютерну програму з закритим вихідним кодом. Основна функція програми в редагуванні різних чисельних параметрів комп`ютерних ігор, тобто отримання нескінченних патронів, грошей, життів і т.д.

Попередження для любителів онлайн і мережевих ігор. Дані цих ігор зберігаються на сервері, а програма Артмане дає доступ до зміни лише даних, що зберігаються на призначеному для користувача локальному комп`ютері.

Артмане: принцип роботи

Принцип роботи програми здебільшого такий же, як і у інших програм даної категорії, плюс Артмане має більш простий інтерфейс, ніж, наприклад, chet engine.



Програма працює двома способами:

  1. Пошук по файлу. Існує файл-конфігурації, в якому гра зберігає призначені для користувача дані. Користувач працює саме з цим файлом.
  2. Пошук в пам`яті процесу гри. У спеціальному вікні програми користувач шукає необхідний процес - тобто свою запущену гру.

Тепер безпосередньо про те, як користуватися Артмане.

Зрозуміло, що скачала програма повинна бути завантажена і встановлена на Ваш комп`ютер. Запустіть програму.

  1. Потім запустіть гру і поверніть її.
  2. У програмі Артмане в спеціальному вікні вибираємо процес (нашу гру).
  3. Далі тиснемо "шукати", а в полі "значення" вводимо числові дані, які Ви хочете змінити. Значення це повинно дорівнювати тому, що спостерігається у Вас зараз. Наприклад, Ви хочете збільшити гроші. Зараз у Вас значення грошей одно 1000. Тому вводимо в "значення" 1000 і тиснемо "окей".
  4. Заходимо в гру і міняємо значення параметра (у нас з прикладу - гроші), тобто витрачаємо гроші або заробляємо. Головне, щоб змінилося числове значення. Запам`ятайте його (припустимо 800).
  5. Поверніть гру. У програмі Артмане натисніть "відсіяти". А потім введіть в "значення" нове кількість грошей, то, на яке Ви змінили (заробили або витратили), тобто 800 з прикладу. Тиснемо "окей".
  6. Виробляємо пошук тих осередків, де значення змінилося від 1000 на 800. У даних осередках введіть потрібну кількість грошей. Якщо осередків занадто багато, просто повторіть кроки 4, 5.
  7. Повертаємося в гру і біжимо витрачати гроші, на що хочеться.

Якщо Ви не до кінця розібралися, як користуватися Артмане, відео уроки можуть допомогти Вам. Шукайте їх в інтернеті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!