» » » Де знаходиться буфер обміну?

Де знаходиться буфер обміну?

Де знаходиться буфер обміну?

Буфер обміну - це програма, яка працює дуже часто. Зазвичай, користувач не замислюється про те, що це таке. Вставляючи черговий текст з інтернету в свій реферат, людина вважає, що це якась даність і комп`ютер робить це самостійно. Однак, всім відомо, що комп`ютер не робить нічого самостійно. Всі без винятку опції комп`ютера, виконуються спеціалізованими програмами. У тому числі і функція копіювання і вирізання інформації.

Буфер обміну - це програма, яка виділяє частину оперативної пам`яті для зберігання інформації, яку користувач волів куди-небудь перенести. Це може бути простий текст або аудіо та відео файли. Це можуть бути фотографії та картинки і навіть цілі папки. Зручність програми буфера обміну полягає в її роботі з будь-якою інформацією. Цей принцип дозволяє налагодити зв`язок між різними додатками.

Де знаходиться буфер обміну?

Ця програм знаходиться в системній папці комп`ютера. Знайти її можна за адресою "C: / Documents and Settings / System 32". Файл, який здатний запустити програму, називається "clipbrd.exe" Щоб подивитися вміст вашого буфера обміну, ви можете виконати програму "clipbrd.exe" в командному рядку. Відкриється вікно, де можна переглянути міститься інформацію в буфері обміну.

Принцип роботи буфера обміну будується на основі стирання інформації. Тобто якщо ви скопіювали будь-якої текст, то він виявиться в буфері обміну. Наступний уривок скопійованого тексту або будь-який інший інформації, витіснить попередній. Однак, існують програми, які здатні "витягувати" всю інформацію з буфера обміну. Ось одна з них:

CLCL 1.1.2



Безкоштовно завантажити цю програму можна з нашого сайту: CLCL 1.1.2.zip (145 Кб)

Чим хороша програма CLCL 1.1.2 для роботи з буфером обміну Windows?



Програма служить для відновлення даних з буфера обміну. Вона не вимагає установки. Програма встановлюється в системній треї (правий нижній кут робочого столу), і записує в свій блокнот всю інформацію, що надходить в буфер обміну. Такої інформації може бути величезна кількість. Відповідно у вас з`являється можливість вибрати якийсь потрібний фрагмент зі списку в блокноті і вставити його в документ. Програма володіє різними іншими функціями, з якими зможе впоратися навіть початківець користувач ПК.

Ефективне використання буфера обміну Windows:

Комбінації клавіш для швидкої роботи буфера обміну:

  • Ctrl + A - виділити всі об`єкти в папці, програмі або документі.
  • Ctrl + X - вирізати всі виділені об`єкти в папці, програмі або документі.
  • Ctrl + C - копіювати всі виділені об`єкти в папці, програмі або документі.
  • Ctrl + V - вставити всі скопійовані об`єкти в папку, програму або документ.

Якщо ви вирішите видалити зберігається інформацію в буфері обміну, тоді потрібно зробити наступні кроки. Запустіть файл "clipbrd.exe" Для цього, за допомогою меню "Пуск" відкрийте командний рядок і введіть туди "clipbrd.exe". Тепер натисніть "ок". Ми опинилися в програмі буфера обміну. Існує два способи очистити буфер обміну. Перший спосіб: оберіть вкладку "Правка", і з меню виберіть опцію "Видалити". І другий спосіб: просто натисніть на хрестик, який знаходиться на панелі інструментів під вкладками. З`явиться запит системи комп`ютера про те, що дійсно ви хочете видалити вміст буфера обміну. Якщо ви дійсно хочете видалити вміст clipbrd.exe, тоді тисніть "Так".

Розробники сучасних комп`ютерних систем ставлять собі за мету створення максимально зручних рішень для користувача. Проста, але ефективна ідея буфера обміну - відмінне підтвердження цим прагненням. Користувачам же залишається тільки сказати "Спасибі".

"Ось, нарешті, і на консервний завод прийшли високі технології - тепер вони випускають банки даних!"



Увага, тільки СЬОГОДНІ!