» » Як збільшити швидкість інтернету безкоштовно?

Як збільшити швидкість інтернету безкоштовно?

Як збільшити швидкість інтернету безкоштовно?

Існує багато способів збільшення швидкості інтернету безкоштовно. Фактор швидкості залежить від операційної системи вашого комп`ютера (див. "Як збільшити швидкість інтернету на Windows XP?"), Від умов інтернет-провайдера, від роботи мережі Інтернет в регіоні в цілому і т. Д. Незважаючи на всі вище перераховані фактори, швидкість інтернету можна збільшити за допомогою спеціалізованих програм і утиліт, і зробити це абсолютно безкоштовно. Досить тільки завантажити додатки з інтернету, які оптимізують роботу вашого комп`ютера в мережі Інтернет. Нижче, ви дізнаєтеся як збільшити швидкість інтернету безкоштовно. які програми підійдуть і як ними користуватися?

Збільшити швидкість інтернету: програми

Speed It Up Free

Програма призначена для роботи з Windows XP і Mircrosoft Windows Vista. Принцип роботи будується на збільшенні роботи жорсткого диска. Speed it up Free збільшує швидкість роботи диска майже в 3 рази, що істотно позначається на роботі інтернет-браузера. Також за допомогою програми можна особливим чином налаштувати оперативну пам`ять комп`ютера (RAM) і оптимізувати як швидкість роботи в мережі Інтернет, так і продуктивність всієї машини в цілому.

TweakMASTER



Хороший варіант того, як збільшити швидкість інтернету безкоштовно. Програма працює за принципом оптимізації налаштувань системи Windows, що дає вражаючі результати при роботі в мережі Інтернет. Після скачування програми буде потрібно реєстрація, яка є безкоштовною. Основна перевага програми - це її простота. Навіть початківець користувач розбереться з її настройками і інтерфейсом. За відгуками експертів, TweakMASTER - це одна з кращих програм для збільшення швидкості роботи мережі Інтернет. Програма працює з усіма типами з`єднань. Програма змінює настройки роботи системи Windows і використовує спеціально створений DNS-акселератор для збільшення швидкості завантаження сайтів і скачування. TweakMASTER прискорює інтернет в 2 рази.

Internet Speed Booster



Важливо відзначити, що система програми Internet Speed Booster дозволить істотно захистити ваш комп`ютер. Це програма включає в себе три утиліти. Програма дозволяє вберегти ваше з`єднання від раптового відключення від провайдера. Internet Speed Booster запобігає фрагментації перекладу ваших даних за допомогою оптимізації роботи Windows. Також, програма звільнить оперативну пам`ять вашого комп`ютера. У програмі передбачений зрозумілий і зручний інтерфейс, за допомогою якого можна легко знайти і вибрати потрібний вам параметр настройки. Є можливість автоматичного планування ресурсів оперативної пам`яті, яка істотно впливає на швидкість роботи комп`ютера, в тому числі і в мережі Інтернет.

Proximodo

Дана програма допоможе збільшити швидкість інтернету безкоштовно завдяки своєї основної функції. Програма виступає в якості медіатора між вашим браузером і веб-сторінок. Справа в тому, що процес обміну даними браузера і сайту багато в чому прихований від користувача. Вони обмінюються "заголовками", які впливають на роботу кешу браузера. Створюють і використовують настройки cookies. Браузер показує сайту ваш ip-адреса і т. Д. У тому числі, сайт часто завантажує захламлющіе екран рекламні банери, за допомогою прихованих тегів в html-коди сторінок. Proximodo має можливість "видить" все що відбувається під час роботи в мережі Інтернет. За допомогою програми ви можете налаштувати взаємодію браузера і веб-сторінки. Якщо вам не потрібні якісь функції, ви можете їх з легкістю відключити. Програма змінює "заголовки" і html-коди і дозволяє системі працювати правильно. Таким чином, у вас з`являється можливість встановити фільтр, для того щоб різного роду спам не заважав працювати вам в мережі Інтеренет. Є функція видалення cookies після того, як браузер покине сторінку і функція оптимізації кешу браузера. Ця функція призначена для більш швидкої навігації по сторінці, яка вже відвідувалась.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!