» » Як створити анімацію?

Як створити анімацію?

Як створити анімацію?

При відвідуванні форумів і блогів в інтернеті багато ловлять себе на думці, яким чином людина зробила таку цікаву заставку, точніше аватар, для себе і як би самому навчитися це робити. У даній статті буде дана покрокова інструкція як створити анімацію, т.е.подвіжную картинку для прикраси свого листування в інтернеті та інших цілей.

Avatar Photo

Сервіс, за допомогою якого можна створити анімацію онлайн, отримавши більше 30 фотографій на основі своїх власних. Будуть згенеровані ефекти портрета на підставі розпізнавання осіб. В результаті можна отримати себе усміхненого, що сміється, підморгує, здивованого або засмученого. Також можливе отримання ефекту матриці, калейдоскопа, крапель дощу, рентгенівського знімка і ін. Простим рухом можна додати скачуть в очах сердечка, бакси, викочуються зіниці або світяться очі вампіра.

Отриманий результат можна змінити за розміром і швидкості анімації, і відрегулювати кількість учасників в анімації кадрів. Плюс сервісу в тому, що можна відредагувати знімок до його видозміни ефектами ( "Edit photo").

Чи не реєструючись, можна зберегти отриманий результат у форматі .jpg або .jpg, або зареєструватися та надіслати його на свій аккаунт. Також можливе отримання унікальної посилання, завдяки збереженню на безкоштовному фотохостингу Pho.to (кнопка «Share»).

Мінус програми так само в неможливості додати текст.

Cool Webcam Avatars



Сервіс, за допомогою якого можна видозмінити своє відображення, зняте веб-камерою. Зберігаються реальні руху з доповненням різних ефектів - газетна стаття, монітор радара, неонове освітлення, знімок-негатив, дзеркальне відображення і т.д. Розмір не регулюється. Отримане можливо зберегти, чи не реєструючись, але якщо вирішите це зробити, тоді результат вашої праці помістять на головній станиці сайту.

Мінус програми в тому, що вона обмежена використанням веб-камери.

Lunapic.com



Сервіс, за допомогою якого можна зрозуміти, як створити GIF анімацію, редагуючи фотографії та застосовуючи до них різні ефекти. Запропоновано статичні і анімовані ефекти. Вражають зображення тривимірного куба, водні відображення, знімок-ужастик, теплової знімок, водні кола, оформлення блискітками. Деяких можна зробити у виконанні улюбленої колірної гами.

Сервіс має більші можливості - додати текст до картинки, додати ефект до іншого, зробити анімаційну нарізку своїх кадрів, причому з різним часом і циклами анімації. У будь-який час можна буде повернутися до потрібного етапу.

Збереження результату праці відбувається в форматах .jpg або .jpg, але якщо ви додали анімований текст, тоді тільки в .htm.

Мінус програми в складному описі кроків.

Image tools

Сервіс дає можливість швидко і просто створити ДІФ анімацію онлайн з існуючих файлів формату jpeg, bmp, ico, png, pcx, tga, Adobe Photoshop PSD, метафайлов Windows. Опис усіх допустимих параметрів і операцій викладено по-російськи, це багато в чому полегшить роботу з даною програмою. Розібратися в тому, як все функціонує, зможе і новачок у програмуванні. При уявній простоті, тут є великі можливості, щоб відредагувати або створити анімований gif-файл. Сервіс має вбудований графічний редактор Active GIF Creator, який дозволяє працювати з кадрами анімації: можна виробляти дубляж і об`єднання кадрів, виділяти з них фрагменти, варіювати розмір, перевертати кадри і міняти їх місцями, а також дозволяє імпортувати файли з інших місць і буферів обміну. Сервіс має цілу низку ефектів, які можна застосувати до будь-якого кадру або його виділеному елементу. Він дозволяє додавати текст і змінювати кольорову гаму. У числі її плюсів - можливість оптимізувати розмір отриманого gif-файлу і відповідність часу завантаження для нього.

Active webcam

Сервіс дозволяє створювати анімовані 2D- і 3D-зображення, заголовки, банери, кнопки в форматі Animation GIF. Для цієї мети призначене безліч шаблонів, використовувати які можна цілком або фрагментарно. На будь-який з кадрів можливе накладення одного або декількох спецефектів, що нагадують фільтри Photoshop. Програма дозволяє ефективно оптимізувати результат і підтримує можливість розширеного імпорту і експорту зображення будь-якого формату в потрібний (jpeg, avi, png, ico, bmp). Потрібно враховувати при цьому, що, експортуючи в неанімаціонний формат, збережеться тільки обраний кадр. До того ж доступність інтерфейсу може здатися складною для сприйняття, що потребує часу для ознайомлення з ним.

Не можна промовчати про швидкий спосіб створення анімації - це просто зайти на сервіс Безкоштовних Онлайн Додатків і, виконуючи описані там дії, отримати готову картинку. Ви можете також ознайомитися з нашою статтею: «Як у фотошопі зробити анімацію?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!