» » » Як відкрити закриту вкладку?

Як відкрити закриту вкладку?

Як відкрити закриту вкладку?

Багато з нас можуть назвати себе активними користувачами мережі Інтернет. Ми використовуємо безліч ресурсів, активно відвідуємо соціальні мережі і так далі. Але іноді через необережність ми можемо випадково закрити потрібну вкладку. Як її повернути? Про це і поговоримо, розглянемо різні браузери.

Як відкрити закриту вкладку в браузері: способи

Internet Explorer (IE)

Відзначимо, що Internet Explorer є браузером за замовчуванням після установки операційної системи Windows. Функція відновлення закритих вкладок у цієї програми відсутній. Однак можна піти іншим шляхом. Скористайтеся переглядом загальної історії відвідин сайтів, натиснувши поєднання клавіш Ctrl і Н (в латинській розкладці).

Google Chrome

Щоб подивитися недавно закриті вкладки, зробіть наступне. У верхньому правому куті екрану знайдіть кнопку "Виклик налаштувань" (у вигляді трьох горизонтальних смуг). При натисканні на кнопку відкриється меню, де вам потрібно буде вибрати опцію "Нещодавно закриті вкладки". Перейшовши за посиланням, виберіть опцію "Нещодавно закриті сайти".

У Chrome відкрити останню закриту вкладку також можна ще одним способом. Натисніть правою кнопкою миші на відкриту вкладку вгорі. Із списку виберіть опцію "Знову відкрити закриту вкладку". Таким чином ви відкриєте останню закриту вкладку, яка з`явиться поруч. Таким способом можна по черзі відкрити кілька недавно закритих вкладок.

Yandex Browser

Новий браузер від пошукової системи родом з Росії поки не набув функцію виклику останньої закритої вкладки. Мабуть, розробники ще не відчули потребу користувача в цій опції. Однак, як і в Internet Explorer, ви можете скористатися поєднанням клавіш Ctrl і Н, щоб перейти в історію відкритих вкладок, де можна знайти необхідний сайт.

Opera



Opera по праву вважається найбільш зручним браузером для поставленої перед нами завдання. Він зберігає близько 50 останніх закритих вкладок. Цього має вистачити навіть для найвимогливіших користувачів. Для перегляду цієї інформації клацніть по напису "Opera" в лівому верхньому кутку вікна браузера. Таким чином ви відкриєте "Меню", де зі списку потрібно навести курсор на опцію "Нещодавно закриті". У списку потрібно вибрати необхідну вкладку. Щоб переглянути повний список, потрібно клацнути на "Нещодавно закриті".

Mozilla Firefox

Для перегляду закритих вкладок клацніть по напису "Firefox", що знаходиться в лівому верхньому кутку екрану. Так ви відкриєте "Меню", в якому необхідно перейти в розділ "Журнал". У ньому виберіть опцію "Нещодавно закриті вкладки". Може трапитися так, що браузер ці вкладки зберігати не буде. Щоб цього уникнути, перевірте налаштування приватності (шукаємо в "Меню"). Необхідно вибрати пункт "Буде запам`ятовувати історію".

Також, щоб швидко відновити останні закриті вкладки, клацніть правою кнопкою миші по будь-якій відкритій. Із списку виберіть команду "Відновити останню вкладку". Таким чином по черзі можна відновити кілька вкладок.

Safari

Для того щоб повернути втрачену випадково вкладку, необхідно просто натиснути клавіші Command і Z.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!