Як додати вкладку?

Як додати вкладку?

Процес час перебування в інтернеті в більшості випадків зводиться до використання спеціальної програми під назвою - браузер. Браузер, програма, яка використовує в своїй роботі основний протокол інтернету HTTP, дозволяє користувачеві переглядати інтернет сторінки, працювати з поштою, завантажувати файли, спілкуватися в соціальних мережах.

Для зручної організації роботи, а також одночасного перегляду декількох сторінок в браузері, розробники подбали про створення вкладок. Вкладки дозволяють, не відкриваючи ще один екземпляр додатку, знаходиться одночасно на різних сайтах. По суті, вкладка це ще одне вікно, тільки відкрите всередині програми.

Існують безліч браузерів від творців різних компаній, останні версії яких забезпечені таким доповненням в роботі як вкладки. Ми з вами розглянемо питання: як додати вкладку в таких широко відомих браузерах: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera і Safari.

Google Chrome

Почнемо наш огляд з розгляду операції додавання вкладки в браузері від такого інтернет гіганта як Google. У програмі Chrome створення нової вкладки не створить труднощів навіть початківцю, все інтуїтивно зрозуміло.

У вікні браузера Google Chrome, програма автоматично створює нову вкладку, назва якої містить ім`я відкритої сторінки. У нашому випадку це Google. Поруч біля хрестика закриття програми міститься невелика кнопка, що нагадує зменшену версію вкладки. Клік миші по цій копії вкладки - створить нову.



Ще пара варіантів як в хром додати вкладку:

  • Відкрити меню програми, і вибрати перший пункт Нова вкладка;
  • Натиснути клавіші CTRL + T.

Як додати нову вкладку в Chrome

Mozilla Firefox

Продовжуємо знайомиться зі створенням нових вкладок в браузерах. На черзі розгляд безкоштовного і динамічно розвивається браузера Mozilla Firefox. Процес створення вкладки в даному браузері дуже схожий на те, як додати вкладку в Гуглі, який описаний вище. У відкритому вікні браузера під рядком адреси, знаходиться панель вкладок. Щоб додати новий необхідно натиснути на поруч розміщений біля відкритої вкладки «+».



Або доступні наступне варіанти створення нової вкладки в Мозілли:

  • Пункт меню Файл - Нова вкладка;
  • Натиснути клавіші CTRL + T.

Як додати нову вкладку в Mozilla Firefox

Opera

Простежимо процес того, як створити нову вкладку в популярній у користувачів програми Opera. Браузер від компанії Opera володіє великими можливостями, ну і звичайно ж підтримкою роботи з багатьма вкладками. Для створення нової вкладки необхідно зробити клацання миші по зображеному «+», поряд з існуючою вкладкою.

Наступне варіанти створення нової вкладки в Опері:

  • Натиснути по головній кнопці c логотипом «Opera», далі перейти по пунктам: Вкладки і вікна - Створити вкладку;
  • Натиснути клавіші CTRL + T.

Як додати нову вкладку в Opera

Safari

Наостанок згадаємо про компанію Apple, і про його дітище браузері Safari, сумісним в роботі з операційною системою Windows. Спочатку браузер Сафарі був розроблений для користувачів макбуков під операційною системою Mac OS. У розглянутому прикладі взята версія, що працює під ОС Windows.

Для додавання нової вкладки на панель вкладок, необхідно клікнути по зображенню меню поточної сторінки, і потім вибрати перший пункт Нова вкладка. Або вже відомим поєднанням гарячих клавіш CTRL + T.

Як додати нову вкладку в Safari



Увага, тільки СЬОГОДНІ!