» » » Як в хромі додати закладку?

Як в хромі додати закладку?

Як в хромі додати закладку?

Google Chrome - один з популярних сучасних браузерів, яким користується велика кількість людей. Найчастіше у користувачів цього браузера виникають різні питання, пов`язані з його експлуатацією. Один з таких питань - як в хром додати закладку?

створення закладок

Щоб створити закладку в браузері, необхідно натиснути символ * в адресному рядку. Так Ви створите закладку, яку без зусиль зможете знайти на спеціальній панелі. Ця панель розташовується в меню налаштувань або нагорі у вікні браузера.

Крім цього способу, існує ще кілька, які допоможуть Вам додавати закладки в Google Chrome:

  1. Переносите закладки в Google Chrome з інших браузерів за допомогою меню налаштувань.
  2. Використовуйте «гарячі» клавіші: одночасне натискання Ctrl + D (в системі Мас -? + D).
  3. На панель закладок перенесіть посилання на сторінку або значок замка або земної кулі з адресного рядка.
  4. Зробіть закладки вручну. Для цього треба натиснути правою кнопкою миші на Панель закладок і вибрати «Додати сторінку».

Тепер Ви знаєте, як додати закладки Гугл Хром. Вибирайте будь-який із способів, який буде для Вас найбільш доступним і простим у використанні.

Пошук закладок

Часом буває і така ситуація: є закладки, але як їх знайти, людина не знає. Тому скажемо трохи про те, як знаходити закладки в Google Chrome.



Шукати закладки можна, використовуючи адресний рядок. Вам потрібно просто ввести назву закладки та з результатів пошуку вибрати ту адресу, біля якого є значок *.

Список всіх закладок можна виявити наступним чином:

  1. Через Панель закладок. Ця панель розташована прямо під адресним рядком. Якщо її не видно, просто відкрийте нову вкладку і відразу її помітите. Щоб відобразити або сховати панель закладок, скористайтеся одночасним натисканням «гарячих» клавіш: Ctrl + Shift + B (в системі Мас -? + Shift + B).
  2. Через Диспетчер закладок. За допомогою нього можна легко впорядкувати закладки. Для цього натисніть на гучний ключик на панелі інструментів і виберіть «Закладки» і «Диспетчер закладок».
  3. Дуже простий спосіб - подивитися через Меню закладок. Для цього знову ж натисніть на гучний ключик, який розташований на панелі інструментів, і виберіть «Закладки».

Для зручності закладки можна розсортовувати по папках. Для того щоб створити папку, правою кнопкою миші натисніть на Панелі закладок та виберіть функцію «Додати папку».

Тепер Ви знаєте, як додавати і шукати закладки в Google Chrome.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!