» » » Як налаштувати візуальні закладки firefox?

Як налаштувати візуальні закладки firefox?

Як налаштувати візуальні закладки Firefox?

Всі сучасні браузери мають можливість додавання візуальних закладок для швидкого доступу до ваших улюблених і часто відвідуваних сайтів. У Mozilla Firefox спочатку немає вбудованих візуальних закладок, наприклад, як в Chrome або Opera.Так що таке візуальні закладки firefox, як налаштувати їх? У статті буде описана інструкція налаштування закладок. Користуючись нашими порадами ви зробите свою роботу з Мозіль зручною й легкою. 

Візуальні закладки - це сервіс для користувачів всіх існуючих браузерів для здійснення миттєвого доступу до сайтів.

Налаштування візуальних закладок в Firefox

Як було сказано вище, автоматичної функції візуальних закладок в Мозіль немає. Для цього їх потрібно підключати, за допомогою доповнень, які ви легко можете завантажити. Найвідомішим доповненням для Firefox є Яндекс.Бар. Але існують і інші доповнення: Fast Dial, Sugestron Speed Dial, Speed Dial.



Отже, що б налаштувати візуальні закладки в Мозіль, розглянемо додаток Speed Dial. Для цього вам потрібно зробити наступні дії:

  • Відкрийте свій браузер, зайдіть в «Інструменти» і виберіть пункт «Додатки». Далі натисніть пошук доповнень, в рядку пошуку введіть «speed dial».
  • Після того як додаток буде знайдено, натискайте кнопку «додати в Firefox» (після натискання з`явитися вікно попередження, не бійтеся і натискайте «встановити»).
  • Після установки доповнення браузер потрібно перезавантажити. Після проведеної перезавантаження, встановлене додаток потрібно налаштувати. Налаштування проводитися так: «Інструменти - Додатки - Розширення». В даному пункті натискаєте на встановлене вами доповнення та імені команди «Налаштування».
  • З`являється меню «Дія». В даному меню ви можете керувати доповненням (наприклад, можна додавати завантаження доповнень, створювати групи візуальних закладок і інші функції). 
  • Вибираєте «Налаштування». Завдяки цьому меню ви можете створювати групи вкладок, сортувати їх за назвою, а також виставляти час постійного оновлення вкладок і завантаження додатків. Що б все зберегти, вибрані вами функції виділяєте галочками і натискаєте ОК.

Тепер ваш браузер став більш комфортабельним і швидким в роботі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!