» » » Як зробити з фото картинку?

Як зробити з фото картинку?

Як зробити з фото картинку?

Картини здавна вважалися вишуканими і елегантними предметами мистецтва, вони прикрашали будинки кожної впливової родини. Сьогодні живопис варто також недешево, і дозволити собі дорогий портрет або пейзаж, виконаний маслом, може не кожен. Але з розвитком сучасних технологій з`явилася альтернатива, яка дасть аналог високого мистецтва, проте за значно меншою ціною. Йдеться про картини, отриманих з цифрових фотографій за допомогою комп`ютерної обробки.

Крім того, «охудожествленное» фото широко використовується в соціальних мережах в якості аватара або просто красивої картинки власного виробництва.

Картина з фотографії

Способів, як зробити з фото картинку, існує кілька. Найпростішим рішенням буде, безумовно, звернення в спеціальну фірму, яка надає подібні послуги. Ціна за комп`ютеризований предмет мистецтва значно нижче, ніж може обійтися аналог, створений класичним способом - кистями і фарбами. До того ж, замовник може вибрати розмір, стиль і раму для полотна. Про результат турбуватися не варто - перед друкуванням співробітники продемонструють макет майбутньої картини на екрані монітора, і при виникненні необхідності існує можливість узгодити зміни. Така картина стане відмінним подарунком для близької людини.



Щоб вставити фото в картинку і прикрасити креативним зображеннями стіни власного будинку, звертатися до фахівців зовсім необов`язково. Все, що знадобиться для редагування фотографії, - трохи кмітливості і програма Adobe Photoshop. Самим нескладним способом вважаються плагіни, що зводять дії користувача до мінімуму. Це вбудовані додатки, які дозволяють автоматично досягати потрібного ефекту без покрокових налаштувань. Одним з найбільш популярних плагінів для художньої обробки фотографій в програмі Photoshop є AKVIS Sketch. Тут є попередні налаштування, об`єднані в профілі. Для отримання кращого результату доведеться перепробувати всі варіанти, оскільки ефект залежить від характеристик оригінальної фотографії. Спеціалізація цього плагіна - імітація чорно-білого малюнка олівцем, якщо ж необхідний стиль - масло, то як не можна краще підійде Akvis ArtWork. Але можна зробити все етапи корекції вручну, не вдаючись до додатків-помічникам.

Картина за допомогою Photoshop

Щоб вставити фото в картинку, відкриваємо вихідне зображення в програмі Photoshop. Першим кроком буде створення нового шару, який послужить основою і полотном для картини. Робиться це через розділ меню «шари» (layers) або комбінацією клавіш shift + ctrl + n. Для відображення текстури слід виконати алгоритм: Filter, потім Filter Gallery, після цього у вкладці Texture вибираємо Texturizer і Sandstone. У діалоговому вікні налаштовуємо бажаний ефект тканинної полотна.



Після цього режим шару з фоном потрібно змінити на Multiply. Фільтр, який варто застосувати такий, - Oil Paint в галереї. Вибираємо розмір деталей, орієнтуючись під зміни на «картині». Регулюємо розмір кисті і стилізацію, рухаючи повзунки.

На завершальному етапі обробки до зображення можна додати креативну або класичну раму, скачавши шаблони з тематичних форумів. Залишається тільки роздрукувати стилізовану під картину фотографію і прикрасити нею інтер`єр свого будинку.

Фотопортрет в вінтажному стилі

Для створення портретів в вінтажному стилі варто завантажити комплект елементів колажу, де легко знайти варіанти з різною стилістикою. У такому колажі всі частини єдиного способу легко переміщуються. Пересуваючи шари, необхідно «підігнати» всі частини картини під власне фото. Складовими подібного комплекту може бути середньовічний пейзаж, перуку і фігура, і потрібно лише вставити зображення зі своїм обличчям. В результаті з`єднання всіх частин виходить оригінальний портрет, який згодом потрібно обробити тим же способом, створивши справжній предмет мистецтва своїми руками.

Нескладні поради про те, як зробити з фото картинку, позбавлять від необхідності витрачати величезні кошти на послуги професійних веб-дизайнерів, адже перетворити своє фото в прекрасну картину може кожен!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!