» » » Як створити буклет?

Як створити буклет?

Як створити буклет?

Природно, щоб збільшити продажі або якось взагалі їх запустити потрібно докласти багато зусиль. Для цього потрібно добре себе розрекламувати. І для досягнення цієї мети вам потрібен якісний буклет. Саме він розповість про всі ваші пропозиції! Але як створити буклет?

Буклет як поняття виникло досить давно і означає два і більше згинів паперу, на цих аркушах повинна бути надрукована інформація. У нас в країні зазвичай в буклетах доносять до споживача рекламну інформацію.

Завдання вашого буклету

Природно, потрібно визначити цілі для вашого майбутнього буклету. Задайте собі питання, навіщо ви його створюєте, що хочете отримати підсумку, кому буде адресований буклет? Ви повинні визначитися зі змістом майбутнього буклету, чи потрібні фотографії, який текст потрібно внести в нього. Далі ви визначаєте порядок того, як обрана інформація буде міститися в буклеті, включно із утриманням, порядок розділів. Важливо розставити в порядку важливості матеріали. Враховуйте, як буде виглядати інформація на буклеті: що вигідніше поставити на лицьову частину, що ефектніше виглядатиме в розворотах, як всі сторінки виглядають поруч один з одним.

Через те що число листів в буклеті парна кількість, то і кількість інформаційних блоків має бути парним або кратний чотирьом, це дуже важливо враховувати якщо ви вперше хочете створити буклет. Онлайн ви можете переглянути кілька уроків по графіку створення буклетів, потрібна додаткова інформація по вас цікавлять.

Який формат буклету вибрати



Якщо ми маємо на увазі класичної зовнішній вигляд буклету, то це звичайний згорнутий аркуш формату А4, хоча є не стандартні формати, наприклад квадратний формат, де кількість сторінок може доходити до шести. При такому оформленні буклету потрібно фальцювати аркуш паперу (625Х 210 мм) в два його згину.

Що далі

Як тільки ви визначилися з вмістом настав час приступати до шаблону. Природно, якщо ви не робили раніше буклети, вам доведеться витратити достатню кількість свого часу. Але у вас повинні бути готові: добірка фотографій, узгоджені тексти, програми для верстки, узгодження з друкарнею. Ви самі можете верстати в програмі Publisher. Але як створити буклет в Publisher?

  • Запустіть цю зручну програму і виберіть у вкладці «Завдання» такий рядок, як «Публікації для друку», далі «Буклети».
  • Вибираємо в правому вікні зовнішній вигляд буклету. Там представлені макети буклетів. Той макет, що сподобався, відзначаємо клацанням мишки.
  • Ваш буклет буде складатися з двох сторінок, тому стежте яка сторона у вас лицьова, а яка ні.
  • Текст додавайте, або набираючи, або вставляючи з написаного вже раніше тексту. Перенесення можна встановити автоматично. Ця функція є у вкладці Сервіс. Далі переходите в «Мова», потім в «Розстановка переносів».
  • Картинки можна вносити в будь-яке місце в буклеті. Ви також можете групувати різні об`єкти. Ця функція доступна якщо виділити їх мишкою і об`єднати їх, вибравши «Згрупувати об`єкти».

Ось, в принципі, найважливіші аспекти при створенні буклетів. Все інше вам потрібно досягати власним досвідом і тоді не ви будите задати питання: «як створити буклет», а у вас будуть питати відповідь на нього. Ми сподіваємося, що скоро ви зможете створювати свої оригінальні варіанти буклетів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!