» » » Як створити форму в access?

Як створити форму в access?

Як створити форму в Access?

Microsoft Access є інструментом розробки баз даних. Ця програма входить в повний пакет офісних програм компанії Microsoft. При цьому дані в комп`ютері зберігаються у вигляді таблиць. Вводити нові дані, редагувати існуючі рядки таблиць, а також переглядати занесену інформацію ця програма дозволяє як безпосередньо через таблицю, так і через форму.

призначення форми

Форма - структуроване вікно, яке містить поля, відповідні полях таблиці (на формі можуть бути представлені як все, так і деякі поля таблиці). Одночасно на формі може розташовуватися або один запис бази даних (елементи одного рядка вихідної таблиці), або більше. Таблицю можна створити і заповнити або перед тим, як створити форму в Access, або вже після створення форми. Розташування полів форми задається користувачем. Таким чином, є можливість створити форму, що повторює деякий бланк, і використовувати її для зручного перегляду і друку інформації, занесеної в таблицю.

створення форми



Тепер про те, як створити форму в Access. Це можна зробити або через «Майстер форм», або через «Конструктор форм», або швидко вибрати одне з готових рішень. У Microsoft Access 2007 і вище всі ці варіанти розташовуються у вкладці «Створити». Майстер запропонує вказати поля таблиці, які увійдуть в форму, і надасть на вибір варіанти зовнішнього вигляду форми.

Миттєве створення форми включає в неї все поля, вибирається лише зовнішній вигляд. Найбільш потужний інструмент - Конструктор. Він дозволяє користувачеві самостійно формувати зовнішній вигляд форми, наповнюючи її елементами (текстовими полями, випадають списками, вкладками і т. Д.) І прив`язуючи ці елементи до записів таблиці бази даних. Також можна створити форму, наприклад, за допомогою Майстра, а потім, увійшовши в режим конструктора, внести зміни для того, щоб пристосувати форму під решаемую завдання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!