Mysql: як створити базу?

Mysql: як створити базу?

Для зберігання і обробки великої кількості інформації дуже зручними є бази даних в MySQL. Особливо ця система потрібна тим, хто займається створенням сайтів. MySQL зберігає всю інформацію з сайту в спеціальній базі даних.

Досліджуємо сервер MySQL. Як створити базу і як її підключити для подальшої роботи? Спочатку потрібно встановити MySQL на свій комп`ютер. Його можна помістити за допомогою команди (вручну), або через «Менеджер пакетів». Коду сервер встановиться, можна приступити до створення бази даних. Тепер потрібно зв`язатися з MySQL. Для цього потрібно запустити рядок з усіма потрібними реквізитами. З ім`ям користувача - u (user name), з назвою місця, де знаходиться сайт (хост) - h. Потім потрібно знати пароль, під яким ви реєструвалися, - пароль користувача (password). В результаті рядок для запуску буде виглядати таким чином: mysql -h назву хоста -u ім`я користувача - password = ім`я пользователя_пароль (password).

За умови, що всі дії були прописані вірно, з`явиться вікно. Там потрібно ввести наступну команду: «show character set-». Підтвердіть команду клавішею «Enter». Тепер потрібно ввести або вибрати назву вашої бази даних. Введіть всі реквізити бази даних.

Як створити базу даних в MySQL? Вам буде потрібно така команда: «Сreate database_названіе бази (ім`я) _character set_реквізіти (набір відповідних символів) collate_ default collation-». Виберіть ім`я для бази і вкажіть його в полі. Таке назва не повинна перевищувати 64 знака. Введіть символи, що визначають вміст бази. При необхідності деякі символи можна замінити на utf8. Це поєднання є константою і підтримує багато значення. Підтвердіть створення бази даних. Якщо всі символи і команди задані коректно, з`явиться повідомлення про створення бази.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!