Як вивантажити дані з 1с?

Як вивантажити дані з 1С?

Програма 1С - це, безумовно, унікальна і необхідна програма для кожного бухгалтера. Завдяки їй ведення будь-якої справи буде ефективніше і продуктивніше. Дана програма допомагає автоматизувати фінансову, управлінську, господарську та бухгалтерську діяльність. Однак незважаючи на це, іноді виникають такі ситуації, коли необхідно вивести або вивантажити дані з 1С. Пропонуємо вам два способи.

Вивантажити дані з 1С: способи

перший спосіб

З 1С 7.7 вивантажити дані можна шляхом переміщення їх з одного комп`ютера на інший. Для цього необхідно відкрити саму платформу 1С. Після того як програма успішно відкриється і завантажиться, виберіть потрібну вам базу даних, а потім натисніть на опцію «Конфігуратор». На робочому столі з`явиться меню, де необхідно вибрати «Відкрити конфігурацію». Через деякий час на робочому столі з`явиться червоне віконце, яке має назву «Конфігурація», де буде надана дуже велика і складна структура всіх елементів.

Тепер необхідно підійти безпосередньо до самої вивантаженні копії бази даних на інший персональний комп`ютер. На другому комп`ютері також необхідно запустити програму 1С та в меню вибрати розділ «Зберегти конфігурацію в файл». Після цього необхідно перенести необхідний файл в будь-яке місце на другий комп`ютер. Саме з цього файлу в подальшому і буде зроблена необхідна база даних.



Наступний етап - це додавання необхідної бази даних. Якщо програма 1С на другому комп`ютері завантажується в перший раз, то комп`ютер зробить все автоматично, без вашого втручання. У момент відкриття 1С з`явиться невелике віконце, в якому буде наступна напис: «У списку немає конфігурації. Додати? », У відповідь на цей напис необхідно натиснути кнопку« Так ».

На заключному етапі вам варто докласти зовсім небагато зусиль для отримання необхідної бази даних. На цьому етапі вибирайте «Створення нової інформаційної бази», причому вказуйте, що ця база даних не має конфігурації. Далі необхідно вибрати спеціально підготовлений каталог для вашої бази даних і натиснути «Конфігуратор». Після цього на моніторі комп`ютера з`явиться вже знайоме червоне віконце, в якому будуть представлені різні схематичні конфігурації. Потім необхідно всього лише завантажити копію бази даних. Для цього потрібно вибрати файл, в якому міститься копія, і натиснути «Завантажити інформаційну базу». Після цього поновіть конфігурацію завантаженої бази даних і приступайте до роботи.

другий спосіб

Деякі з вас все ще задаються питанням про те, як вивантажити дані з 1С? Так ось, другий спосіб набагато простіше і швидше першого. Тепер вивантажувати дані можна на якийсь носій. Для того щоб вивантажити необхідні дані з 1С, вам необхідно зайти в меню програми і провести наступні дії: дотримуючись сувору послідовність, вибрати «Сервіс», далі - «Обмін даними» і нарешті «вивантажити дані». Після виконаної роботи вкажіть шлях для вивантаження необхідних даних. Потім після того, як вказали шлях, підтвердіть свої дії - тисніть кнопку «Вивантажити». Строго дотримуючись цю схему і слідуючи їй, ви завжди вчасно скопіювали необхідні дані на інший комп`ютер або носій.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!