» » » Як підключити samsung до комп'ютера?

Як підключити samsung до комп'ютера?

Як підключити Samsung до комп`ютера?
Як підключити Samsung до комп`ютера?

Нерідко власникам смартфонів Samsung потрібно виконати резервне збереження контактів з телефону, оновити прошивку або завантажити різні мультимедійні дані. Щоб це зробити, необхідно підключити смартфон до комп`ютера. Далі розглянемо, як це зробити.

Підключення Samsung до ПК

В першу чергу необхідно завантажити і встановити програму під назвою Samsung Kies. Вона знаходиться у вільному доступі, завантажувати її рекомендується на офіційному сайті за цим посиланням - samsung.com/KIES/. Далі необхідно діяти відповідно до цієї інструкції:

  1. Клацніть по іконці Samsung Kies лівою кнопкою миші, щоб почати процес інсталяції.
  2. Спочатку потрібно вибрати мову для додатка серед представленого списку. Потрібно буде знайти в ньому «Русский», щоб функціонал ПО був вам у подальшому максимально зрозумілий.
  3. Програма виведе повідомлення - вам потрібно буде ознайомитися з ліцензійною угодою, в разі згоди поставити галочку напроти пункту «Я приймаю всі умови».
  4. Далі потрібно поставити галочку навпроти пункту «Уніфікований установник драйвера», після чого почнеться інсталяція ПЗ.
  5. Коли процес установки програми буде завершено, з`явиться вікно, де потрібно відзначити галочкою пункти «Створити ярлик на робочому столі» (він дозволить вам швидко запускати ПО Samsung Kies на своєму комп`ютері) і «Запустити програму».
  6. Коли програма завантажиться, відразу перейдіть в головне меню і в ньому виберіть пункт «Засоби», а далі «Налаштування». У вікні, при бажанні ви можете змінити розташування службової папки, так як вона автоматично з`являється на системному диску. Буде потрібно натиснути на кнопку «Огляд» і вибрати будь-яке інше місце, наприклад, диск D.
  7. Тепер візьміть USB-кабель, який завжди йде в комплекті до смартфонів Samsung, і встановіть один його кінець в спеціальний роз`єм на телефоні, а другий - в USB-порт на комп`ютері.
  8. Потім ви можете користуватися всіма функціоналом, який пропонує програма Samsung Kies.

копіювання контактів



Для передачі контактів зі смартфона на ПК, потрібно перейти в розділ «Створення резервної копії даних і відновлення». Потім потрібно натиснути на кнопку «Вибрати всі пункти», а далі «Створення резервної копії». Протягом 10-20 секунд всі контакти будуть перенесені на ваш комп`ютер у вигляді окремого файлу.

прошивка

Щоб ваш телефон працював завжди коректно, дуже важливо своєчасно оновлювати в ньому прошивку. У цьому вам також допоможе програма Samsung Kies. Після завантаження вона самостійно пропонує оновити прошивку, якщо в мережі з`явилася нова версія. Вам лише залишиться натиснути на «ОК» і вибрати модель свого смартфона. Але важливо перед оновленням прошивки завжди робити резервні копії всіх файлів і контактів, так як все-таки існує невелика ймовірність їх втрати.

Передача мультимедійних файлів



Передача мультимедійних файлів за допомогою програмного забезпечення Samsung Kies відбувається за допомогою головного меню цього додатка. Так, наприклад, якщо потрібно перекинути на ПК знімки, то потрібно вибрати розділ «Фото», і перед вами відразу з`являться всі фотографії, які є на вашому апараті. Якщо ж вам потрібно поповнити галерею смартфона знімками з комп`ютера, то потрібно буде знайти необхідні, а потім клікнути лівою кнопкою миші. З`явиться контекстне меню, де потрібно буде вибрати пункт «Відправити на Samsung». Для роботи з іншими медіафайлів вибирайте відповідні розділи в програмі Samsung Kies.

Завантаження ігор і програм

Якщо ж вам потрібно поповнити свій смартфон новими додатками або іграми, то в цьому допоможе спеціальна функція в програмі. У головному меню потрібно вибрати пункт «Samsung Apps». Після цього перед вами з`явиться список різних ігор і додатків. Ви можете завантажувати їх собі на смартфон абсолютно безкоштовно і без будь-яких обмежень. Робиться це дуже просто: виберіть необхідну програму або гру, а потім натисніть на кнопку «Завантажити».

Вам також може бути корисна ця стаття: Як Samsung Galaxy Ace підключити до комп`ютера.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!