Як встановити ігри на bada?

Як встановити ігри на bada?

Смартфони вже давно завоювали почесне місце серед усіх портативних гаджетів, адже вони поєднують в собі величезну функціональність і універсальність. Кожне таке пристрій вже давно є не тільки особистим органайзером, але і портативним мультимедійним комбайном, функціональність якого можна без проблем розширити за допомогою установки самих різних додатків. Величезною популярністю зараз користуються мобільні ігри, які вже давно наблизилися за своїми можливостями до комп`ютерних аналогам. Якщо ви користуєтеся гаджетом на ОС від Google (Android) або Apple (iOS), то, скоріше за все, вам ця стаття не буде цікава, але, якщо ж ви цікавитеся тим, як встановити ігри на bada, то це саме те, що вам необхідно! 

Є кілька способів, якими можна скористатися для встановлення ігор на цю ОС:

Спосіб перший - абсолютно легальний і безпечний:

  1. Скачайте з сайту виробника ПО для підключення смартфона до ПК - Samsung Kies;
  2. Встановіть її на свій ПК і запустіть;
  3. Підключіть свій смартфон в режимі Samsung Kies до комп`ютера за допомогою USB шнура;
  4. У програмі Samsung Kies зайдіть в магазин додатків - Samsung Apps;
  5. Виберіть вподобану гру і завантажте її, правда, якщо вона платна, вам спочатку доведеться її купити;
  6. Тепер ви можете встановити її на ваш смартфон і насолодиться грою.

Всі інші способи не є офіційними і можуть завдати шкоди вашому смартфону, тому якщо ви ризикнете скористатися іншим методом, вся відповідальність за ваші дії лягати тільки на вас. Ці способи необхідні для тих, хто з яких-небудь причин не може офіційно придбати гру, будь то брак фінансів або просто принципове бажання не платити за те, що може набриднути через пів години і буде видалено.



Давайте для початку ознайомимося зі структурою файлу, використовуваного для установки, перед тим, як встановити ігри на bada. По-перше: всі файли ігор мають розширення * .jar (це архів, на подобі * .zip або * .rar, в якому містяться інші файли, необхідні для роботи програми: картинки, звуки, анімація, бінарні коди). По-друге: відкрити цей файл можна за допомогою будь-якого архіватора (WinRAR, 7Zip).

Для початку підготуємо ваш смартфон:

  1. Необхідно встановити неофіційну прошивку для вашого гаджета, на якій можна скористатися підміною додатків.
  2. Необхідно в настройках OS bada перейти в пункт «Додатки», зайти в «Параметри установки» і встановити галочку в пункті «Карта пам`яті»

Тепер перейдемо безпосередньо до другого способу - підміні ігор:

  1. Знайдіть в інтернеті і скачайте необхідну вам гру на комп`ютер;
  2. Також, як і для першого методу, необхідно встановити ПО виробника - Samsung Kies;
  3. Тепер підключіть ваш смартфон за допомогою USB шнура до комп`ютера, використовуючи режим Samsung Kies;
  4. На ПК в програмі Samsung Kies перейдіть в магазин додатків, де скачайте і встановіть на смартфон безкоштовну версію гри, яку будемо підміняти;
  5. Перепідключатися смартфон до комп`ютера, але тепер уже в режимі сьемного диска;
  6. Заходимо з ПК на карту пам`яті і в папці «Others» шукаємо директорію «__ @@ bada_applications @@ __», в ній лежить багато папок з різними назвами типу «fy7tnltk5e». Серед них необхідно знайти ту, в якій є папка «Bin» з файлом нашої встановленої гри;
  7. Замінюємо цей файл, на скачаний раніше файл необхідної іграшки;
  8. Відключаємо шнур від ПК і перезавантажуємо смартфон.

Все готово! Якщо ви не знаєте як встановити ігри, bada 2.0, то також можете скористатися цією інструкцією, оскільки вона універсальна для всіх існуючих версій ОС.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!