» » » Як дізнатися комплектацію по vin?

Як дізнатися комплектацію по vin?

Як дізнатися комплектацію по VIN?

Код ідентифікації автомобіля іншими словами називається - VIN. Ця непроста, але важлива комбінація, що складається з сімнадцяти числових і буквених символів. Це унікальний номер, який захищає ваш автомобіль. Це номер один в своєму роді і присвоюється заводом, що виготовив машину. Якщо розшифрувати цей код, то можна дізнатися тип автомобіля, країну, де зібрали його, рік випуску авто. Але, як дізнатися комплектацію по VIN? Для цього вам доведеться витратити якийсь час.

Покрокова інструкція

Є практика того, що деякі аукціони з продажу автомобілів в інтернеті, пропонують перейти з їх сайтів на форуми або інші сервіси, де перевіряють VIN-код машин закордонного виробництва. У чому принцип перевірки? Цей принцип полягає в тому, що по кожній марці автомобіля формують якусь базу. А ці бази комплектуються за схемою: перевірка, викрадення, комплектація машини. Тому, радимо користуватися сучасними сайтами, що оновлюють регулярно свої бази.

Ми пропонуємо вам один з сайтів, де представлена хороша база по автомобільним VIN-кодах - vinformer.su. Як тільки сторінка завантажиться, виберіть російську мову (або інший вам зручний). Це ікона із зображенням нашого прапора. Як знаходиться комплектація по VIN-коду? Далі, в віконці, що з`явилося на сайті, потрібно зліва вибрати напис «VIN + комплектація». Після чого, якщо ви хочете отримати інформації про вашому автомобілі, потрібно вибрати рядок "Повний звіт" (Full Report).



Тільки тепер вам потрібно набрати заповітні символи з технічного паспорта вашого автомобіля. Слідкуйте, щоб ви не натиснули Caps Lock. Всі букви повинні бути великі, англійською мовою. Після чого, запитуєте свій звіт, натиснувши на рядок «Отримати звіт».

висновок

Після виконаної роботи ви отримаєте, в наступному віконці, свій звіт. Ви його або зберігаєте, або роздруковуєте на своєму принтері. Сподіваємося, ми допомогли вам дізнатися, як знаходиться комплектація автомобіля по VIN-коду.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!