» » » Як дізнатися номер фарби?

Як дізнатися номер фарби?

Як дізнатися номер фарби?

Якщо Ви купили новий автомобіль у офіційних дилерів і не знаєте, як дізнатися номер фарби автомобіля, то ми вам підкажемо: на внутрішній стороні в багажнику, або на двері зобов`язаний бути закріплений листок з номером фарби. Наприклад, сніжна королева, фарба 690. Ще точний забарвлення кузова повинен бути вказаний в свідоцтві на реєстрацію машини і в гарантійному талоні.

Але, проблема в тому, що дані мають можливість отлічаться.К наприклад, на листочку написано що забарвлення сніжна королева, а в свідоцтві - металік. Є плани фарбування автомобілів, в яких є точні номери фарб і демонструються всі кольори автомашин, що видаються в наданому місяці.

Наприклад, на сайті можна дізнатися номер фарби по vin, а досконалу колірну палітру всіх можливих кольорів можна відшукати на сторінці - вся колірна гамма LADA. Порівняйте дані забарвлення з вашим авто і виберіть відповідний номер. Надане класифікація вважається універсальною для всіх компаній, але для деяких іноземних автомобілів, наприклад «Chevrolet», вживаються коди, що складаються з 3-х латинських букв. Дізнатися чітке позначення забарвлення є можливість на офіційному веб-сайті.

У тому випадку, що Ви не зрозуміли, як дізнатися номер фарби або не бажаєте довіряти передачі кольору монітора, візьміть з вашого автомобіля кришку бензобака і зверніться в автосервіс, фахівці виходячи з каталогу, вкажуть Вам точний номер фарби, що підходить для вашої машини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!