Як відкрити far?

Як відкрити far?

Файл з розширенням far штатними засобами операційних систем Windows і Linux відкрити не вийде. Чим же і як тоді відкрити far файл?

  1. Якщо файл знайдений в папці з грою The Sims, то це один із службових архівів. Для його відкриття в цьому випадку в операційній системі Windows потрібно використовувати саму гру The Sims або Dragon UnPACKer, якщо потрібно витягти з архіву ігрові відомості. Для операційної системи Linux подібних засобів немає.
  2. Якщо файл виявився десь ще, то він також може виявитися архівом The Sims, але також це може бути музичний файл Farandole Composer Module. В операційній системі Windows таку музику може відкрити популярний програвач Winamp, а для операційних систем Linux і MacOS є альтернатива - Schism Tracker.

Якщо файл з таким розширенням прийшов вам поштою від невідомої людини, то краще його не відкривати, по крайней мере, без перевірки, так як він може містити в собі вірус. Спочатку будь-яку таку знахідку необхідно перевірити антивірусною програмою - часу це займе трохи, зате комп`ютер буде в безпеці.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!