» » » Як вирізати музику з відео?

Як вирізати музику з відео?

Як вирізати музику з відео?
Як вирізати музику з відео?

Необхідність вирізати музику з відео може бути обумовлена різними причинами, наприклад, це потрібно для того, щоб не порушувати авторські права або щоб прибрати сторонні шуми в аудіорядом. У цій статті розглянемо, як вирізати музику з відео.

вибір відеоконвертера

Для того щоб здійснити таку процедуру, як вирізання музики з відеоряду, вам обов`язково знадобиться відеоконвертер. Для прикладу ми візьмемо програму під назвою Відеомайстер.

Для її установки вам знадобиться розпакувати скачаний архів, далі, дотримуючись інструкції в файлі «Read me», здійснити установку програми. Чи не рекомендуємо качати цю програму з сайтів, які пропонують ключ від неї окремо. За цим посиланням ви можете завантажити програму з ключем, який вже вбудований.

Відео аудіоНаступним кроком стане додавання відео в програму. Зробити це можна шляхом натискання на кнопку «Додати», вибравши вкладку «Додати відео». Ви можете вставити будь-який відеоролик такого формату, який підтримує програма «Відеомайстер». Також ви можете додати кілька відеороликів одночасно.



Далі вам необхідно буде провести конвертацію. Виділіть відеоряд і натисніть на кнопку «Конвертувати формат відео». Ви перейдете в спеціальний розділ, де потрібно буде вибрати пункт «Аудіоформати». Із запропонованих аудиоформатов ми рекомендуємо вибирати mp3 і wma. Якщо ж ви плануєте прослуховувати аудиоряд на пристроях Apple, бажано вибрати формат flac або ogg.

Налаштування параметрів

Натисніть на кнопку «Налаштування параметрів» у вікні програми і перейдіть в спеціальний розділ. У цьому розділі ви можете налаштувати параметри, такі як

  • відео аудіотип кодека;
  • бітрейт;
  • частота;
  • тип сигналу;
  • формат файлу;
  • поділ файлу на частини.

Встановлюйте параметри за своїм бажанням, так як щоб домогтися бажаного якості, треба користуватися методом "наукового тику". Після того як ви встановили всі настройки, натисніть кнопку «конвертувати». По завершенні процесу конвертації програма автоматично збереже відеодоріжку без аудіоряду. Таким чином, ви зможете вирізати музику з вашого відео. Зберегти аудіодоріжку потрібно окремо, вибравши для цього спеціальну папку.



Описаний алгоритм підходить і для інших програм. На даний момент користувачеві пропонується досить великий вибір програмного забезпечення для здійснення вилучення відео, в тому числі і безкоштовних і повних. До таких належить і вищевказана програма.

Як вирізати музику з YouTube онлайн

Ви також можете вирізати музику з відео за допомогою YouTube. Це стане в нагоді тим, хто хоче додати відео на свій канал, при цьому не пользуюясь сторонніми програмами.

  1. Для початку вам потрібно зайти на YouTube.
  2. Знайти відеокліп з відповідною музикою.
  3. Копіювати & адресу відеоролика.
  4. Далі вам потрібно перейти за посиланням youtube-mp3.org.
  5. Потім необхідно вставити посилання, яку ви скопіювали з адресною Відео аудіорядки. Введіть її в поле для введення і натисніть кнопку «Convert».
  6. По завершенні процесу конвертації ви можете натиснути на кнопку «download» і завантажити отриману аудіодоріжку.

В результаті ви повинні отримати аудіофайл з якістю не нижче 128 кбіт / с.

За допомогою даного сервісу Ви можете вирізати певний фрагмент музики, який сподобався вам найбільше. Для цього достатньо вказати таймкод фрагмента.

Звертаємо вашу увагу, що якщо ви хочете використовувати музику з будь-якого кліпу для того, щоб використовувати її в своєму відеоролику на YouTube, то за угодою з партнерською програмою, ви не маєте права використовувати ваш відеоролик в комерційних цілях, тобто ви не зможете заробляти на ньому гроші. В іншому випадку даний відеоролик буде видалений модераторами YouTube за порушення авторських прав.

Щоб дізнатися більше про те, що потрібно зробити для отримання музики, прочитайте статтю Як з відео витягти музику.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!