Як скачати музику на диск?

Як скачати музику на диск?

Багато з нас мають справу з комп`ютером, але далеко не всі можуть похвалитися відмінними навичками в цій справі. В цьому немає нічого страшного. Всьому можна навчитися. Сьогодні ми навчимося записувати музику на диск, тобто відповімо на одвічне питання - як скачати музику на диск?

Для запису музики на диск нам знадобиться персональний комп`ютер, мишка, чистий диск, програма Nero і трохи уваги і терпіння. Звичайно ж, можна обійтися і без цієї програми. На вашому комп`ютері є і стандартний софт для запису дисків, але його не можна назвати відмінним і бездоганним.

необхідний софт

Для початку завантажуємо з Інтернету програму Nero express і встановлюємо її на свій комп`ютер, як встановити програму ви, здається, в курсі. Тепер у нас є все необхідне, тому займемося питанням - як скачати музику на диск?

запис

Занурюємо чистий диск в привід і запускаємо успішно встановлену програму, заходимо в розділ «перенесення і запис», який розташований у верхньому вікні програми. У вікні вибираємо розділ Jukebox Audio-CD, в діалоговому вікні «мій диск Jukebox» додаємо звукові файли у форматі MP3, які ви планували записати на диск.

Для цієї дії необхідно в правій частині вікна програми Nero натиснути кнопку «додати». Далі потрібно вказати шлях до необхідних музичних файлів. Коли шлях вказано, виділяєте мишкою потрібні вам музичні файли MP3, а потім натисніть на кнопку «додати», яка розташована внизу праворуч у вікні Nero Express.



Після успішного додавання всіх потрібних вам музичних файлів слід натиснути на кнопку «закрити», вона розташована в правому нижньому кутку програми.

Тепер, коли потрібні файли поміщені в поле проекту Nero Express, натискаємо кнопку «далі», яка знаходиться праворуч в нижньому кутку вікна програми.

Потім з`являється вікно програми, в якому йдеться про сумісність, коротко ситуацію можна пояснити так - якщо ви натиснете «так», то записаний вами диск без проблем буде читатися на всіх DVD-плеєрах, а якщо натиснути «ні», то диск буде читати не на всіх плеєрах.



Тепер натискаємо кнопку «так» і потрапляємо в заключні установки перед записом файлів на диск.

Після завершення налаштувань конфігурацій програми Nero Express натискаємо кнопку «запис» (знаходиться справа внизу). Після натискання цієї кнопки починається процес з підготовки даних і, безпосередньо, сам запис на компакт-диск. Не потрібно переживати, тому що всі ці дії проходять в автоматичному режимі і вашої участі не вимагають.

Про процес запису можна почитати в вікні повідомлень під час запису, додатково є прогрес-індикатор, по ньому можна судити про час до завершення запису даних на диск.

Іноді прожиг займає дуже тривалий відрізок часу, все це залежить від швидкості запису і обсягу інформації. В середньому на запис диска йде не більше 6-10 хвилин.

Після успішного завершення запису пройде перевірка і потім на екран вийде повідомлення, яке вас про це повідомить. Коли це станеться, натискаємо кнопку «ОК» і лоток дисковода видасть вам ваш новий диск з музикою, а на екрані з`явиться повідомлення з відповідною інформацією.

Натиснувши кнопку «Далі» ви потрапляєте в заключний етап роботи програми Nero Express. Тут можна вибрати ваші подальші дії - можна записати ваш проект на ще один диск, а також створити свій новий проект або створити етикетку для вашого диска або ж просто вийти з програми Nero Express.

На закінчення

Також за допомогою програми Nero можна записати музику і в форматі Audio-CD. Тепер ви знаєте, як завантажити музику на диск, як бачите, нічого складного в цьому процесі немає. Головне терпіння і бажання, а інше само все прийде. Не бійтеся отримувати нові знання і експериментувати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!