Як обдурити антиплагіат?

Як обдурити антиплагіат?

Антиплагіат - це спеціалізована система аналізу тексту на наявність запозичень. Дана система досить сильно ускладнила життя студентам і школярам, деякі викладачі користуються їй для перевірки самостійності написання рефератів, курсових і дипломних робіт, і виставляють різні вимоги до відсотка унікальності роботи. У даній статті ми розповімо про основні способи, як обдурити програму антиплагіат.

Найдієвіший, однак, трудомісткий і тривалий спосіб - рерайтинг - це процес редагування тексту для підвищення його унікальності.

Прийоми рерайтинга: як обдурити систему антиплагіат

  • Видалення слова з не рідкість фрагмента.
  • Додавання слова в непоодинокі фрагмент.
  • Заміна слова в непоодинокі фрагменті.
  • Зміна слів в непоодинокі фрагменті місцями.
  • Заміна прямої мови непрямою.
  • Переміщення абзаців.

Після того як Ви перевірили, написаний текст, в програмі антиплагіат, Ви бачите непоодинокі його фрагменти, і починаєте працювати з ними. Ідіть по тексту, видаляйте або додавайте слова, прийменники з непоодинокі фрагментів, але при цьому зберігайте сенс пропозиції або фрази. Підбирайте синоніми і замінюйте ними слова з даних фраз. Якщо самі не можете підібрати синонім, скористайтеся онлайн синонімайзер. Крім того, в російській мові Ви з легкістю, без втрати сенсу, можете переставляти слова місцями. Також можна змінювати абзаци місцями, однак при цьому стежте, щоб не порушився хід викладу теми.

Як обдурити систему антиплагіат швидко



Для цього можна скористатися такою оборудкою, як заміна однакових в написанні букв російського алфавіту на букви англійської розкладки (а, о, с, м і інші), або замість пробілу використовувати білі літери. Але ці методи не виправдані, так як сервіс правопису в документі буде підкреслювати всі червоним - це Вас видасть.

При написанні робіт. Пам`ятайте, досвідчені викладачі та без програми розуміють, звідки Ви взяли інформацію, так що краще не ухилятися від навчання, ставитеся до написання робіт з повною відповідальністю.

Отже, найвірніший спосіб, як обдурити антиплагіат, це написати насправді оригінальний текст самостійно. Не копіюйте роботи, пишіть своїми словами те, що Ви зрозуміли з текстів, і унікальність буде найвища, і захистити таку роботу Вам не важко буде!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!