» » » Як видалити не видаляти файл?

Як видалити не видаляти файл?

Як видалити не видаляти файл?

Досить часто, при очищенні свого комп`ютера, багато користувачів зустрічалися з такою цікавою проблемою, коли деякі файли не віддалялися. Насамперед потрібно розібратися, можливо, ваш файл використовується іншою програмою. Наприклад, ось ви подивилися новий фільм і намагаєтеся його видалити, але фільм лунає в «торенті» і не може бути віддаленим, так як його хитає хтось інший.

Цю проблему вирішити просто, а от буває, коли файли не видаляються і водночас не зайняті жодним іншим додатком, крім того, мають пристойний вагу. Зараз ми постараємося розібратися, як видалити не видаляти файл з вашого комп`ютера.

Видалення не віддаляються файлів



Видалення не видаляється файлів відбувається за допомогою спеціальних програм, які показують з якими іншими програмами співпрацює ваш видаляється файл. Найбільш відомою і часто використовуваною програмою, є утиліта під назвою «UnLocker». Дану програму ви можете абсолютно безкоштовно завантажити на багатьох інтернет ресурсах. Вона мало важить, але багато що може зробити. При установці її на свій комп`ютер, ви зможете завжди скористатися нею, простим натисканням правою кнопкою миші на будь-якому місці вашого робочого столу або файлі. Розглянемо принцип дії даної утиліти. Перед тим як видалити не видаляти файл, радимо вам переконатися в тому, що видалення даного файлу не вплине на роботу системи. Далі виберіть ваш видаляється файл і натисніть на ньому правою кнопкою миші, запустіть «UnLocker». Після цього вам буде видана табличка з діями, які можна здійснювати з даним файлом (крім видалення, ще виконується перейменування і переміщення).

Як ми вже говорили, дана утиліта виводить всі процеси, програми, в яких бере участь ваш видаляється файл. Після цього, як ви видалили свій непотрібний файл, обов`язково перезавантажте комп`ютер або це самостійно зробить «UnLocker». Адже, можливо, ви видалили, якийсь системний файл і працездатність системи може бути порушена. Крім того, програма стежить за тим, щоб знову не з`являлися невідомі, що не видаляється файли, «UnLocker» сприймає їх як вірус або шпигунську програму і після перезавантаження системи видаляє їх назавжди. Крім «UnLocker» існує ще й інша програма, під назвою «Lock Hunter». Принцип дії однаковий, просто на смак і колір товаришів немає, комусь подобається один програмний продукт, кому-то інший.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!