» » » Що це system volume information?

Що це system volume information?

Що це system volume information?

Поговоримо трохи про системи комп`ютера і про те, як можна ними керувати. Отже:

System volume information. Що це?

System Volume Information - це папка. Вона прихована. У ній знаходяться дані, які дозволяють програмі відновлення системи виконувати свої функції. Папка знаходиться в системній директорії. Подібна папка створюється в кожному розділі диска комп`ютера. До даної папці звертаються при відновленні системи. Деякі дані, які в ній містяться можуть допомогти усунути неполадки в роботі всієї системи. Не варто навіть і згадувати про те, що папка просто життєво необхідна і видаляти її не слід.

Як очистити System Volume Information?

Дана папка зазвичай проходить процес чистки під час загальної чистки диска. Також, можна використовувати безкоштовну і зручну утиліту CCleaner. Для того щоб папка наповнювалася знову, можна відключити функцію відновлення системи. Однак, це може призвести до того, що при відмові роботи програмного забезпечення, всі файли будуть видалені і не зможуть бути відновлені, так як папка, яка містила б потрібну інформацію, порожня.

Ось, що потрібно зробити для того, щоб відключити функцію відновлення системи:

  • Клацніть правою кнопкою миші по значку Мій комп`ютер.
  • Натисніть на кнопку Властивості у вікні.
  • Виберіть вкладку Відновлення системи.
  • У вікні необхідно поставити галочку навпроти функції "Відключити відновлення системи на всіх дисках".
  • Після цього натисніть Застосувати. Ось, як видалити дані з System Volume Information.
  • І все ж ми рекомендуємо вам залишити функцію відновлення системи. Ви можете зменшити обсяг пам`яті, який відводиться на відновлення. Це можна зробити так.
  • Знову перейдіть у вікно, в якому ви вибрали пункт Відключити відновлення системи на всіх дисках.
  • Якщо там встановлена галочка, потрібно її зняти.
  • Натисніть на кнопку параметри.
  • Ви побачите бігунок, який і є індикатором кількості використовуваної пам`яті на відновлення.
  • Переведіть його вліво - це означає зменшення витрачається пам`яті.


Так ви зможете звільнити місце на вашому системному диску і зберегти дуже важливу функцію відновлення системи.

Не варто видаляти або редагувати папку System Volume Information, так як ви можете втратити можливість відновлення системи в разі виходу системи з ладу. Пристрій комп`ютера максимально зручно для користувача. Якщо ви вважаєте себе несильним в справах, які стосуються налаштування і оптимізації систем комп`ютера, тоді не варто робити спроби самостійного редагування системних папок.

Комп`ютер - це складний пристрій, яке необхідно сучасній людині в сучасному світі. Ми вже давно не можемо уявити наше життя без монітора, мишки, клавіатури і системного блоку. Нинішнє покоління - це комп`ютерне покоління, життєвий сценарій якого, багато в чому розгортається на сценах і майданчиках віртуального простору. Не дайте сучасним технологіям заманити вас у віртуальний світ, бо він - фікція.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!