» » » Як прибрати чорний екран?

Як прибрати чорний екран?

Як прибрати чорний екран?

Поява чорного екрану при завантаженні ОС Windows - досить поширена ситуація. Часто причиною його появи служать всілякі віруси, які людина заносить в свій комп`ютер через безладного блукання по інтернету (так званого серфінгу), іншою причиною можуть бути збої в програмному забезпеченні. У статті я розповім вам, як прибрати чорний екран на прикладі найпопулярнішої сучасної операційної системи в світі - Windows 7. Наведемо три варіанти вирішення цієї проблеми.

Як прибрати чорний екран Windows

Однією з найпоширеніших проблем появи чорного екрану при завантаженні ОС є те, що у вас стоїть неліцензійна копія Windows 7. У цьому випадку система видасть вам приблизно наступне: «Ви придбали підроблену копію ПО ...» або щось в цьому роді. Позбутися від цього можна шляхом видалення одного з оновлень системи, а саме KB971033, якраз і відповідає за перевірку справжності ОС. Для цього відкрийте «Панель управління», потім «Центр оновлення ...», «Перегляд журналу оновлень», де потрібно клікнути на вкладці «Встановлені оновлення». Виберіть вищевказане оновлення і, видаливши його, перезавантажте комп`ютер. Тепер зайдіть заново в «Центр оновлень» і в меню пошуку оновлень знайдіть KB971033. Приберіть галочку зліва, потім клацніть на оновленні ПКМ (правою кнопкою миші) і виберіть «Приховати оновлення», після чого залишилося підтвердити застосовані зміни, натиснувши на кнопку «ОК». Однак цей спосіб не годиться, якщо чорний екран з`являється внаслідок вірусів або троянів. У цьому випадку рекомендуємо вам наступний спосіб.

Як прибрати чорний екран: варіант №2



Викличте диспетчер задач, натиснувши Ctrl + Shift + Esc або Ctrl + Alt + Del. Тепер натисніть на вкладку «Програми», потім «Нова задача» (внизу праворуч) і у вікні наберіть «Regedit» (команда для виклику редактора реєстру). У реєстрі шукайте рядок HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / Winlogon - там клікніть двічі на значенні «Shell». Якщо у вікні присутні інші записи крім explorer.exe, видаліть їх. Якщо є тільки запис explorer.exe - видаліть її, а потім створіть заново. Буває так, що цей варіант теж не потрібен. Тоді переходимо до способу під номером три.

Як прибрати чорний екран: варіант №3



Протягом 10 секунд утримуйте Shift або натисніть її швидко 5 разів поспіль. У вікні відключіть залипання клавіш, потім наберіть в верхньому куті «Диспетчер завдань» і у вікні «Панелі управління» зайдіть в меню «Система», а потім «Захист системи». Після появи вікна «Властивості системи» зайдіть в «Відновлення системи» і потім натисніть «Далі». У вікні ставимо галку внизу в пункті «Показати інші точки відновлення». Тепер вам залишилося вибрати точку, на дату якої система була в працездатному стані і натиснути «Готово» - система «відновить» сама себе на більш раннє стан - ще до появи чорного екрану. Після такої процедури рекомендую вам завантажити програму Superantispyware (безкоштовний варіант) і перевірити комп`ютер на всілякі трояни і інші шпигунські програми, які і призводять до подібних проблем з системою. Також без належного ПО (програмного забезпечення) не варто навіть пробувати відвідувати сайти з позначкою пошукової системи про те, що вони можуть виявитися небезпечними для вашого ПК. Так ви вбережете свій комп`ютер від багатьох проблем.

А ось посилання на безкоштовну антишпигунську програму: SUPERAntiSpyware - виберіть версію Free Edition (червона посилання на пряме скачування).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!