» » » Як зробити павука?

Як зробити павука?

Як зробити павука?
Як зробити павука?

Якщо ви любите лякати своїх знайомих і друзів, але перепробували вже все методи, подумайте про виготовлення будь-якого страшної тварини або комахи. Найстрашнішим і екзотичним серед комах є павук, особливо якщо він ще й отруйний. Уважно вивчіть наші рекомендації про те, як зробити павука.

Отже, павука можна зробити з різних матеріалів: паперу, ниток, пластиліну, бісеру, дроту.

Павук з пластиліну

Для виготовлення павука з пластиліну можна використовувати матеріал будь-якого кольору, в залежності про вашого настрою. Спочатку необхідно скачати 2 кульки: велику кульку ми будемо використовувати в якості черевця, а маленький - голови. Великий і маленький кульки з`єднуємо між собою, при цьому на голові робимо мордочку: очі і рот, використовуючи пластилін іншого кольору. Потім формуємо 8 тоненьких ніжок однакової довжини і кріпимо їх до нижньої частини вироби.

Павук з каштана і трубочок

В ході роботи нам знадобляться:

  • 2 каштана різних розмірів,
  • 8 пластикових трубочок,
  • пластилін білого і зеленого кольорів,
  • маркер білого кольору і кілька сірників.


Для початку підготуйте каштани: помийте і просушіть їх. Візьміть великий каштан, який буде грати роль тулуба, виконайте акуратно 8 отворів з боків:Павук з каштанів 4 з одного боку і 4 з іншого. У отримані отвори вставляємо трубочки, таким чином отримаємо лапки. Потім вставляємо в каштан меншого розміру 2 сірники і з пластиліну виготовляємо очі - вийшла голова павука. Заключним етапом є з`єднання голови і тулуба комахи. Це можна зробити за допомогою суперклею. Для того, щоб підкреслити його особливе становище, намалюйте маркером хрест на його спині.

Павук з ниток

Для виготовлення павука нам знадобляться:

  • чорні і помаранчеві нитки (можна використовувати пряжу),
  • м`яка мідний дріт.
Павук своїми руками

З мідного дроту нам необхідно виготовити три прута довжиною 20 см (чим більше павук, тим довше прути). Тепер акуратно пронизуємо моток помаранчевої пряжі металевими прутами так, щоб довжина ніжок з обох сторін була однаковою. Після цього беремо пряжу чорного кольору і починаючи з тулуба обмотуємо павука, не забуваємо і про лапки. На голові необхідно залишити щілинки для очей (вони будуть оранжевого кольору). Залишилося толь зігнути наші лапки так, щоб павук був схожий на справжнього.

Павук з фольги

Виготовлення павука з фольги відбувається в кілька етапів:

  1. Беремо прямокутний великий аркуш фольги і ділимо на 7 частин, одна частина повинна бути більше за інших;
  2. Скручуємо 6 однакових смужок в трубочки, яким відведена роль ніжок;
  3. Далі з`єднуємо їх хрест-навхрест;
  4. Беремо сьому частину і згинаємо навпіл так доти, поки вона не буде приблизно в 5 разів більше ніжок. Дві третини смужки скручуємо в трубочку, прикладаємо її до ніжок, а іншим кінцем обмотуємо з внутрішньої і зовнішньої сторін павука, щоб з`єднати ніжки і тулуб;
  5. Потім надаємо тілу округлу форму, а лапки згинаємо на свій розсуд.

Павук з бісеру

Павук з бісеру виходить найоригінальнішим, тому його можна піднести навіть в якості подарунка.

Перед роботою, слід підготувати:

  • одну велику намистину розміром 15 мм;
  • одну маленьку намистину розміром 0,7 мм;
  • металевий стрижень, може підійти тоненький цвях;
  • білий непрозорий стеклярус;
  • круглий бісер оранжевого кольору;
  • кусачки, дріт розміром 0,3 мм.

Для виготовлення павука скористайтеся інструкцією:

Павук з бісеру
  • Беремо дріт і кріпимо її на стержень між головою і тулубом так, щоб одна боку була на 4 см довша за іншу. До речі, довжину дроту вибирають виходячи з довжини лам павука.
  • Починаємо нанизувати на довгу сторону дроту стеклярус і бісер: по черзі 4 білих і 4 помаранчевих елемента. Що залишився кінець дроту протягуємо назад через цей же бісер.
  • Нога з іншого боку павука виготовляється таким же самим способом.
  • Решта 6 ніг сплітаються аналогічним способом.
  • Після того, як всі лапи будуть готові, необхідно перемістити залишився кінець дроту на верх, надіти на її 2 помаранчевих намистини, які будуть приховувати шов від дроту. Опускаємо дріт вниз і закріплюємо її. Всі зайві кінці відрізаємо.

Якщо все-таки у вас залишаться питання з приводу виготовлення комахи, перегляньте відео, в якому показано, як зробити павука.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!