» » » Як зробити скелета в minecraft?

Як зробити скелета в minecraft?

Як зробити скелета в Minecraft?

Вперше скелети з`явилися у версії Survival Test. Небезпека цих мобів полягає в тому, що вони атакують гравця стрілами з луків, причому, можуть атакувати і з великої відстані - до 10 блоків від гравця. Скелети можуть стріляти навіть у воді, без втрати точності і швидкості пострілів. Скелети одночасно можуть атакувати не тільки гравця, але і інших монстрів. Якщо скелет потрапив в мобу, то вони відвернуть від гравця, і будуть битися один з одним. Рухливість і маневреність скелетів досить ускладнює їх знищення. Якщо ви збираєтеся боротися зі скелетом з мечем, то вам доведеться дуже несолодко, тому що скелетон буде постійно в вас стріляти, відкидаючи від себе. Вам треба буде постійно і швидко рухатися. Найкраще боротися зі скелетом з допомогою лука, але стріли, які випустив скелет можна підібрати. Скелетів неможливо вбити вибуховим зіллям шкоди, але можна вразити за допомогою вибухового зілля лікування.

Вибираємо скелета і створюємо

Як зробити скелета в Minecraft? Для цього треба знати наступне - Спауном для скелета є будь-темне місце - печера або інша неосвітлена місцевість. Якщо на скелетон потрапило сонце, то скелети загоряються і гинуть.

  • Скелет-наїзник - це скелет на павука. Цей моб поєднує в собі мобільність павука і смертельну атаку скелета. Якщо буде убитий скелет або павук, то другий буде продовжувати рухатися. При світлі скелет гине, але павук залишається живий. У Beta 1.2 павуки почали лазити по стінах, скелет-наїзник теж так вміє, але коли павук піднімається, то скелет починає задихатися.
  • Скелет-іссушітель виглядає, також як і звичайний скелет, відмінність тільки в тому, що моб в Нижньому світі володіє чорним скіном і скелет-іссушітель приблизно на 2 блоки вище звичайного скелета.

Як зробити скелета-іссушітеля? Необхідно розставити блоки піску душі (в лінію) і блоки черепа скелета-іссушітеля (у вигляді букви Т) поруч один навпроти одного. Один з черепів повинен бути останнім блоком для Спаун. Коли моб з`являється, у нього буде тільки половина здоров`я, але потім воно швидко досягне до 100%. Ці монстри Спаун в Нижньому світі, причому невеликими групами. Спаун відбувається в пекельних руїнах і часто поруч з Іфритом, що ускладнює полювання на скелетів-іссушітелей. Скелети-іссушітелі будуть там Спауном навіть, якщо блоки пекельних руїн замінити на інші. Спаун цих мобів припиниться тільки, якщо є велика кількість світла.



Скелет-іссушітель володіє кам`яним мечем, має імунітет до вогню і лаві. Якщо цей моб знаходиться на сонячному світлі, то йому неможливо завдати шкоди. Битися зі скелетом-іссушітелем важко, так як ефект «висушування» збільшує його атаку. Атакувати цих мобів краще з великої відстані, тому що у них велика швидкість пересування. Якщо у вас є зброя з ефектом відкидання, то можете атакувати скелетів-іссушітелей з близької відстані.

Якщо в Нижньому світі використовувати яйце призову павука, тобто приблизно 1% ймовірності того, що павук з`явиться зі скелетом-іссушітелем. Цей моб буде поєднувати параметри павука і скелета-іссушітеля, подібно скелету-наїзникові.

Ось ми і розібралися, як в майнкрафт зробити скелета. Використовуйте отриману інформацію і перемагайте!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!