» » » Як намалювати халка?

Як намалювати халка?

Як намалювати Халка?

Зображення улюблених персонажів, таких як Халк, може здатися досить складним завданням. Але ви легко впораєтеся з цим, якщо будете знати, як намалювати Халка поетапно.

  • Крок 1. Почнемо з того, що намалюємо кілька кіл:
  • два овалу - начерк м`язів грудей, і плечей;
  • по три невеликих кола з двох сторін - м`язи на руках;
  • окружність, за формою нагадує яйце - визначає форму і розташування голови;
  • кола, що позначають коліна.

Ну ось, форма нарису грізного велетня готова! Тепер давайте розберемо як намалювати Халка олівцем, крок за кроком.

  • Крок 2. На цьому етапі, почнемо промальовувати тіло Халка. Використовуючи напрямні лінії, які ми вже нанесли на малюнок на попередньому етапі, малюємо м`язи тіла і голову. Уточнюємо лінії лютої фізіономії. При цьому осі брів, носа, і мімічних складок зводимо до однієї точки, щоб підкреслити лютий вираз обличчя. Малюємо рот, зморшки навколо рота. Далі намалюємо вуха і перейдемо до наступного кроку.
  • Крок 3. На цьому етапі починаємо малювати м`язи грудей, роблячи їх більш реалістичними. Після цього, переходимо до лівої руки. Починаємо малювати її так, ніби вона протягнута до нас і пальці на ній скорчені. Зобразити кисті рук в напівзакритому стані буде легше. Аналогічно малюємо другу руку. Агресивна вираз обличчя, яке ми постаралися зобразити на попередньому етапі, доповнюється нахилом фігури вперед і положенням рук Халка. Таким чином ми додамо загального вигляду персонажа загрозливий вигляд. Далі переходимо промальовуванні внутрішньої поверхні стегон. Проводимо вигнуті лінії, зображуючи штани і формуючи контурні лінії м`язів ніг.
  • Крок 4. Цей етап включатиме більш детальну промальовування. Робимо складки і зморшки на обличчі і животі більш виразними. Поступово діставшись до ніг, зображуємо рвані штани. Більш уважно зупинимося на стопах і пальцях. Оскільки ноги велетня вельми великі, малювати їх не так складно.
  • Крок 5. Тепер, коли основні лінії вже нанесені, слід зайнятися волоссям. Далі прорісуем зуби і нігті на пальцях. Більш яскраво виділяємо обриси м`язів ніг. По закінченню цього етапу можна рухатися далі.
  • Крок 6. Тепер займемося малюванням складок на одязі Халка, котрих досить багато, адже фігура монстра нахилена вперед. Вони створюють відчуття готовності зробити наступний рух. Скопіюйте їх розташування з картинки. Тепер повернемося до промальовування рук і покажемо на м`язах вени, які виступили від напруги. Уточнюємо деталі стоп: пальці, нігті, м`язи. Постараємося виразити в цьому малюнку всю масивність м`язової маси Халка.
  • Крок 7. Отже, дозвольте представити вам неповторного, приголомшливого Халка! Малюнок закінчений. Він забрав багато часу, але результат того вартий. Вітаю! Ви добре попрацювали! Тепер знаючи, як намалювати Халка, ви можете зберегти вийшов малюнок в такому вигляді, або розфарбувати його, зробивши тим самим ще більш виразним і схожим на оригінал.


Як намалювати Халка

Стаття підготовлена за матеріалами сайту dragoart.com.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!