» » » Як намалювати слона?

Як намалювати слона?

Як намалювати слона?

Щоб зрозуміти, як намалювати слона, потрібно трошки розібратися в його анатомії. Ці знання допоможуть намалювати більш реалістичний малюнок. Давайте розберемося, що має слон: два великих вуха, два великих бивня, товстошкіра і міцне тулуб, чотири великих ноги. Ця тварина в реальності важить більше двох тонн, тому слона потрібно малювати з круглим і великим тулубом, яке додасть йому вид потужного тваринного. Інструкція, як намалювати слона поетапно:

  • Для початку, на аркуші паперу позначаємо місце, де буде знаходитися наш слон.
  • А тепер малюємо основні елементи тіла слона - великий тулуб, хобот і великі вуха.
  • Потім наносимо дрібні деталі - хвіст, ікла і очі.
  • Видаляємо допоміжні лінії гумкою, наносимо штрихування, яка додасть малюнку реалістичність.

Що стосується вух, то вони повинні мати тонку круглу форму. Ноги слону малюємо у вигляді невеликих прямокутників. Намагайтеся малювати слона, та й інших тварин, природними. Для голови малюємо овал, для тулуба малюємо овал побільше. Потім малюємо чотири прямокутники, це будуть ноги. Після цього малюємо вуха. Малюнок завершується нанесенням обриси очей, хвоста, бивнів і копит. Ось так, з простих форм можна отримати малюнок слона.

малюємо олівцем

Тепер ви знаєте, як намалювати слона олівцем і можете приступити до практики. Для початку можна спробувати малювати тільки голову тварини. Коли голова буде виходити добре, можна приступити до малювання слона цілком. Пам`ятайте, що великі округлі форми надають вашому намальованому слону реалістичну потужність і вагу. Ключем в малюнку слона є нанесення ліній бивнів і великих вух. Саме вони зраджують маленьким слоненята і великим слонам той реалістичний зовнішній вигляд.



Якщо говорити про колір слона, то його можна отримати змішуванням жовтого та темно-коричневого олівців. Цей колір найбільш наближений до реальної забарвленні цих тварин.

Як намалювати слона

Стаття підготовлена за матеріалами сайту dragoart.com



Увага, тільки СЬОГОДНІ!