» » » Як ловити окуня на спінінг?

Як ловити окуня на спінінг?

Як ловити окуня на спінінг?
Як ловити окуня на спінінг?

Ловля окуня на спінінг - це популярне спортивне захоплення в будь-який час року. Для того щоб улов був успішним, необхідно знати деякі хитрощі. Давайте розглянемо, як правильно ловити окуня.

вибираємо снасті

Для лову окуня вам знадобиться невеликий легкий спінінг, зручний в транспортуванні.

Довжина вудилища повинна бути не більше двох з половиною метрів. Можна скористатися вудилищем, яке називається «ультралайт».

Що стосується котушки, вона повинна бути міцною і легкою у використанні. Можна скористатися звичайними недорогими безінерціонкамі. Важливо, щоб, котушки не переважили вудилище.

Волосінь необхідно придбати якісну, щоб вона змогла прослужити пару сезонів.

Визначаємося з приманкою



Ловити окуня на спінінг можна на різні невеликі приманки. З усіх принад можна виділити дві основні, яких користуються попитом у рибалок. Це обертаються і коливаються блешні, які відносять до стандартних штучним приманок. Вибирати блешні необхідно жовтого або білого кольорів, тому як окунь дуже добре на них реагує.

Як ловити окуня влітку?

Якщо вас зацікавила ловля окуня на спінінг влітку, то необхідно враховувати кілька простих рекомендацій. Ловити рибу необхідно на близькій відстані, не більш ніж 30 метрів. Наберіться терпіння і створіть тишу, тому як окунь досить полохливий.

Якщо ви хочете дізнатися, як ловити окуня на вудку, читайте статтю Як ловити окуня.

У разі, якщо вас цікавить ловля та іншої риби на спінінг, прочитайте статтю Як ловити на спінінг.

Для того щоб більше дізнатися про риболовлю, шукайте цікаву для вас тему в розділі Ловля риби.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!