» » » Як зібрати артефакти?

Як зібрати артефакти?

Як зібрати артефакти?

Розрахована на багато користувачів онлайн гра Dota давно заволоділа серцями мільйонів гравців, які щодня витрачають на віртуальні битви за кілька годин свого вільного часу. Проте, новачків в доті, які лише осягають ази цієї гри, не стає менше, в зв`язку з чим досить велика кількість гравців не знає, як зібрати артефакти на того чи іншого персонажа.

Кожному за можливостями

Всього в грі присутні три основних параметри:

  • сила;
  • спритність;
  • інтелект.

Орієнтуючись по цим модифікаторам, вже можна зробити висновок, що персонажу, основним атрибутом якого є сила, не потрібно збирати речі, які посилюють інтелект героя, так як в будь-якій грі діє правило: розвивай сильні сторони свого підконтрольного юніта. Крім того, персонажів можна також поділити на великі групи відповідно до їх ролі в грі:

  • mid-гравець;
  • offlane-гравець;
  • support-гравець;
  • carry-гравець.


Як правило, гравцями підтримки виступають персонажі, у яких переважає модифікатор "інтелект", offlane займає гравець з атрибутом "сила", а на центральний коридор і на роль фармящего гравця беруть спритників.

Секретна лавка в допомогу

Визначившись з персонажами, непогано було б дізнатися, як безпосередньо зібрати артефакти, адже стоять предмети в більшості своїй складаються з декількох частин. У цьому вам допоможе:

  1. Магазин - при появі персонажа в правому нижньому кутку ви побачите заповітну напис. Натиснувши на неї, ви зможете вибирати різні артефакти, які одним помахом лівої кнопки миші покажуть вам, з чого б не складаються;
  2. предмети Dota - відмінний сайт, на якому детально розписані всі речі, а також компоненти, з яких вони складаються;
  3. Бічні магазини і Секретна лавка - це місця, відмічені точками на карті, які подібні до Магазину, але зручні тим, що для закупівлі вам не треба повертатися на базу.

Цінну інформацію про покупку артефактів ви також зможете знайти в статті Що збирати в Доті, в яку додані інструкції по збірці найпоширеніших предметів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!