» » » Як розблокувати гру?

Як розблокувати гру?

Як розблокувати гру?

Індустрія комп`ютерних ігор досить різноманітна і широка. Деякі студії спеціалізуються на виробництві шутерів, інші на виробництві казуальних ігор. Для масових ігор розробляються спеціальні засоби, які використовують новітні технології. А в казуальні часто просто вшивається випадковий пароль, який можна знайти в коробці з грою. Розберемо декілька найпопулярніших випадків знешкодження захисту.

Розблокування ігор сімейства Counter strike

Дана гра - класичний командний шутер. Для багатьох подібних ігор характерна проблема з Avast Antivirus. При включеному веб-екрані відмовляється запускатися гра. Якщо ж вимкнути веб-екран, то гра запускається, але і антивірус більше не працює. Що робити?

Рішення

І для подібних ігор придумали велику кількість програм, що дозволяють здійснювати різноманітні маніпуляції з грою, такі як нескінченне здоров`я і нескінченну кількість патронів. При використанні подібних програм інші гравці стають просто гарматним м`ясом. Для запобігання подібних дій ставляться спеціальні «антічит» клієнти, які не дозволяють маніпулювати грою. Проблема в тому, що ці «антічит» клієнти ловляться веб-монітором Avast, який контролює стан мережі. При спробі несанкціонованих дій він вирубує шкідливу програму. Відповідно, проблема лише поглиблюється, оскільки без використання цих клієнтів, Вас на сервер не допустять.



Інструкція:

  1. Додати головний файл гри в список довірених процесів, наприклад hl2.exe.
  2. Шукаємо файли «антічит» клієнтів. Наприклад, для ucp-anticheat це ucp.exe і ucp.cmd. Вони знаходяться в папці ПУТЬ_К_Counter strike source / CSS / strike.
  3. Додаємо ці файли в список довірених на екрані поведінки Avast Antivirus.

Як розблокувати гру без наявності ліцензійної диска

Дана проблема є досить поширеною. Якщо Ви купуєте ліцензійну гру, то в коробці у Вас обов`язково буде лежати, по-перше, реєстраційний ключ, а після установки буде потрібно вставити ліцензійний диск, в який вшитий ще один ключ. Ось він то і є найважливішим, оскільки реєстраційний зазвичай можна просто підібрати.

Рішення проблеми бачиться в пошуку способу ліцензійного диска. Образ диска - файл, який містить повну копію змісту даних, що знаходяться на диску. Образ диска містить всю інформацію, необхідну для дублювання структури, розташування та утримання даних будь-якого пристрою зберігання інформації.

Схоже рішення - пошук зламаної гри, де вже не потрібна ліцензія. Але для новинок дане заняття вкрай проблематично.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!