» » » Як вставити музику в гта (gta)?

Як вставити музику в гта (gta)?

Як вставити музику в ГТА (GTA)?

Щоб трохи урізноманітнити гру, надати їй індивідуальні риси, потрібно знати, як вставити музику в ГТА з особистих файлів. Сама музика, яка буде додана, може бути у вигляді MP3файлов, або ярликів на ці файли.

У вкладці "Мої документи", в папці "GTA San Andreas User Files" входимо в папку "User Tracks". Варто відзначити, що дана папка автоматично створюються після запуску гри. Якщо гра тільки що встановлена, то цієї папки в "Моїх документах" не буде! В "User Tracks" копіюємо треки або ярлики на файли, які хочемо слухати по радіо в грі.

Потім запускаємо гру і в меню в пункті "Налаштування" вибираємо "Налаштування аудіо". З`явиться меню налаштувань.

Внизу екрана є список радіостанцій в грі. Остання справа радіостанція це "Користувальницькі треки", втім, точна назва залежить від перекладу, сюди і встановлюємо музику. Далі в пункті меню "Налаштування користувача" натиснути "Сканування пісень" і дочекатися закінчення сканування. Процес цей займе якийсь час, яке залежить від кількості треків і їх обсягу.

Коли завершиться сканування, проблема як вставити музику в ГТА буде вирішена і в правому нижньому кутку екрану буде відображено повідомлення: "пісні просканувати успішно".



Після цього включити гру, сісти в будь-яку машину і включити приймач і за допомогою кнопок перемикання радіостанцій (частіше це кнопка "R") налаштуватися на призначене для користувача радіо і грати під свою музику.

А вставити музику в ГТА 4 ще простіше. В XP йдемо по шляху: Мої Документи - Rockstar Games - GTA IV - User Music і там вставляємо свої файли. У грі знаходимо призначену для користувача хвилю і слухаємо.

Шлях для Windows Vista: диск C: Users Користувач - Documents - Rockstar Games - GTA IV - User Music, копіюємо туди mp3 і в грі знову в настройках аудіо проводимо повне сканування.

Ось так власна музика виявляється в грі ГТА.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!