» » » Як прошити привід xbox?

Як прошити привід xbox?

Як прошити привід Xbox?

Багатьом потрібно така функціональна можливість, як прошивка приводу Xbox. Позначимо причини для затребуваності такого роду операції.

Навіщо прошивати Xbox

  • По-перше, простіше прошити привід Xbox, ніж купувати ліцензійний диск вартістю від півтори тисячі рублів.
  • По-друге, досить просто зробити таку прошивку самостійно, використовуючи покрокові інструкції і маючи мінімальні знання в області інформаційних технологій.


Хоча будь-яка прошивка - це досить трудомісткий процес, який має безліч деталей і тонкощів. Можливо, що процес прошивки пройде невдало, а відновлення після такої операції буде витратним за часом і коштами. Іноді прошитий Xbox 360 привід купити простіше, ніж робити це самостійно.

підключення приводу



Привід Xbox 360 підключається до приставки за допомогою приєднання двох кабелів - SATA і кабелю живлення. Харчування під час прошивки, в більшості випадків, краще залишити стандартним, тобто з самої приставки. Для підключення до комп`ютера наявної довжини кабелю буде недостатньо, тому необхідно буде заздалегідь проіскав і приготувати довший SATA кабель. Так, як прошити привід Xbox 360?

  • Для продовження процесу підготовки прошивки вставляємо відео кабель (НЕ HDMI) в приставку для того, щоб підтримати час її роботи і допустити відключення через п`ять хвилин після початку роботи. При використанні HDMI кабелю потрібно підключити обидва кінці, і навіть може знадобитися включити телевізор. Знаходимо кнопку лотка на приставці, що не плутаємо з лотком, розташованим на приводі. Зверніть увагу, що сигнал про відкриття люка подається за допомогою кабелю живлення, а не через SATA! Зверніть увагу, що підключати кабель SATA краще при вимкненому комп`ютері і приставці.
  • Для якісної прошивки краще працювати на комп`ютері з чіпсетом Intel ICH8 і новітніми ICH9, ICH10, NM10. Чіпсет для прошивки LiteOn використовувати не рекомендується щоб уникнути можливих зависань і помилок при прошивці. Також корисною буде картка VIA VT6421.
  • Після того, як підключення приводу до комп`ютера встановлено, починається надходження харчування на привід (вимикаємо приставку), а сама назва приводу буде відображено в BIOS серед інших пристроїв. Перевіряємо комп`ютер.
  • Завантажуємо і встановлюємо програму CPU-Z, далі запускаємо її. Відкриваємо вкладку «Mainboard», вибираємо пункт «Southbridge». Якщо там вказано «nForce», то на даному комп`ютері прошити привід lite on можна, так як може зависнути вся система і, в підсумку, операція закінчитися невдалої прошивкою.
  • Перед початком прошивки вставляємо (рекомендований дію) в приставку відео кабель. Якщо це кабель VGA, композитний кабель або компонентний, то другий його кінець підключати не обов`язково. Якщо це кабель HDMI, потрібно підключити його другим кінцем в приймаючий пристрій, а можливо доведеться його включати. Якщо ці маніпуляції не провести, то Xbox 360 буде вимикатися через кожні 5 хвилин після включення.
  • Що стосується програмної сторони процесу прошивки, то для її проведення потрібна програма JungleFlasher. Для запуску цієї програми потрібно встановити NET Framework версії не нижче 2.0 (це стосується власників Windows XP).
  • Далі підключаємо привід по кабелю SATA до комп`ютера, хоча привід продовжує харчування з приставки.
  • Запустивши комп`ютер, відкриваємо і запускаємо програму JungleFlasher, вибираємо і заходимо на вкладку MTK Flash 32, далі зліва вгорі переглядаємо наявні порти, поки не знайдемо потрібний нам привід.
  • Далі входимо у флеш-пам`ять приводу для початку процесу заливки прошивки, бачимо і відзначаємо зміну статусу на Status Oх72. Далі шукаємо і вибираємо кнопку «WRITE», натискаємо. Прошивка починає процес заливки у флеш-пам`ять приводу. Процес прошивки вдало завершений.

Найчастіше невдачі під час самостійної прошивки є результатом недбалого прочитання інструкції або неуважного виконання послідовності необхідних операцій. Ви повинні реально оцінити свої сила для реалізації задуманого і, в разі необхідності, звернутися до професіоналів, вони вже точно знають, як прошити привід Xbox.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!