» » » Куди кидати гри на psp?

Куди кидати гри на psp?

Куди кидати гри на PSP?

Установка ігор на карту пам`яті ігрової приставки PSP досить проста, однак варто пам`ятати, що для цього пристрій повинен мати спеціальну прошивку. Отже, давайте розберемося, як правильно встановити додатки на PSP і куди кидати гри на PSP.

Встановлення програм на PSP

Для того щоб встановлювати гри на PSP, знадобиться підключення до мережі Інтернет, а також ігрова приставка, оснащена спеціальною прошивкою, що дозволяє встановлювати гри безпосередньо на карту пам`яті.

Тепер що стосується питання про те, куди кидати гри на PSP і як їх встановлювати. Для початку в кореневому каталозі карти пам`яті потрібно створити два каталогу під назвою ISO і Game. Після цього треба буде завантажити з мережі Інтернет необхідну гру. Важливо пам`ятати, що образи дисків повинні мати дозвіл cso або iso (більш поширений варіант).

Після вдалої завантаження потрібно буде скопіювати завантажену гру в директорію ISO. Далі долучення запускаємо в самій ігровій приставці і, дотримуючись всіх вказівок, встановлюємо потрібну гру. Щоб встановити програму виконується в каталог Game і запускається з нього ж.

Варто запам`ятати, що ігри, встановлені таким чином, будуть запускатися тільки на перепрошитого консолях PSP. Виконати таку прошивку можна самостійно, якщо мати у себе додатковий акумулятор приставки оригінального типу. В іншому випадку рекомендується звернутися в сервісний центр.

У разі, коли інсталяція не відбувається з завантаженого образу, можна вставити будь-який диск в привід консолі, щоб створити ефект присутності правильного диска. Також можна деактивувати дисковий привід в настройках, що іноді є правильним рішенням.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!