» » » Як ps3 підключити до інтернету?

Як ps3 підключити до інтернету?

Як PS3 підключити до інтернету?

Коли старі ігри вже набридли, а нові ще не з`явилися, хочеться чогось ще від своєї консолі. Наприклад, пограти в старі ігри на просторах інтернету. Сьогодні поговоримо про PS3 і про те, як пограти на консолі через інтернет. Повернемо до ігор колишньої інтерес! 

Як PS3 підключити до інтернету - інструкції

Варіанти підключення консолі до мережі інтернет можуть бути наступними. 

Підключаємо консоль через Wi-Fi з`єднання. Це підійде тим користувачам, які мають будинки точку доступу Wi-Fi. В даному випадку не буде потрібно якимось чином налаштовувати мережу або консоль. Всі настройки автоматичні. Єдине, що може знадобитися, це пароль доступу до мережі.

Підключаємо консоль за допомогою PPPoE з`єднання. Цей спосіб працює в тих будинках і квартирах, де інтернет отримують з інтернет-кабелю моделі RJ45. У вас є логін і пароль, які використовуються для з`єднання комп`ютера з мережею. Вставте кабель до гнізда приставки. Вам знадобляться такі настройки: IP, DNS, MTU, mask, gateway. Всі ці параметри можуть встановитися автоматично. Якщо цього не відбулося, то не складе великих труднощів ввести їх вручну. Параметри можна дізнатися у вашого інтернет-провайдера.



Підключаємо консоль через VPN. VPN передбачає наявність роутера, який здатний самостійно зв`язуватися з мережею. Ви зможете підключити PS3 до інтернету в такий спосіб. Подивіться на свій роутер. Якщо він має точку доступу Wi-Fi, значить, консоль встановить з`єднання самостійно. Якщо немає, то, напевно, в роутері є гнізда для RJ45 кабелю, куди можна його ж і підключити. Підключіть кабель до роутера і консолі. Приставка сама встановить з`єднання з інтернетом.

Підключаємо консоль через другу мережеву карту комп`ютера. Ви повинні володіти другий мережний картою. Перша з них з`єднана з інтернетом, друга повинна бути налаштована на роботу з приставкою. Не міняйте налаштування першої мережевої карти, так як цього не потрібно. Відкриваємо властивості VPN-з`єднання. Тут потрібно відкрити доступ до інтернету другий мережний карти. Зробити це можна так. Поставте галочки в пунктах "Дозволити використовувати дане підключення до інтернету" і "Дозволити виклик на вимогу". У випадаючому списку потрібно вибрати мережу з підключеною приставкою. Сама консоль не вимагає настройки при такому способі підключення. В кінцевому рахунку, настройки другої карти повинні мати такий вигляд:
IP: 192.168.0.1
Маска підмережі: 255.255.255.0
Шлюз: (IP карти яка йде в інтернет - тобто Ваш IP в VPN мережі)
DNS: 10.0.0.1
DNS2: 10.0.0.10

Підключаємо консоль PS3 до інтернету через ADSL-модем. Для підключення приставки до ADSL-з`єднання нам знадобиться роутер або модем з функціями роутера. Підключаємо консоль так само, як описано в пункті про підключення приставки через VPN.

Після всіх перипетій підключення консолі до інтернету потрібно дізнатися тип з`єднання. При деяких типах деякі ігри можуть функціонувати належним чином, а консоль може функціонувати неправильно.

  • NAT1 - це звичайне з`єднання через кабель. Все повинно працювати добре.
  • NAT2 - з`єднання з інтернетом за коштами роутера. Якщо всі канали відкриті, то все повинно працювати правильно.
  • NAT3 - те ж саме, що і NAT2, тільки деякі канали не працюють. Саме через це можна спостерігати неправильне функціонування приставки та ігор.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!