» » » Як грати в splinter cell?

Як грати в splinter cell?

Як грати в splinter cell?

Splinter cell - популярна комп`ютерна гра в жанрі стелс-екшену за мотивами книг американського письменника Тома Кленсі. Гра розроблена сценаристом Джей Ті Петті, представником компанії Ubisoft. Завантажити гру можна на сайті igri-2012.ru. У статті мова піде про те, як грати в Сплинтер Селл.

Сюжетна лінія

Сполучені Штати Америки стають мішенню для країн-ізгоїв, і тільки одна людина може виправити ситуацію, щоб уникнути терористичної війни. Сем Шифер - досвідчений оперативник, який формує підрозділ «Чорний Ешелон» для знищення терористів і руйнування їх смертоносних планів. Значний арсенал виявиться в руках гравців, які будуть використовувати його в розвідувальних цілях і для знищення ворога. Команда базується на кораблі «Палладін», куди надходить вся інформація про майбутні завдання. Найголовніше - своєчасна реакція на що відбуваються в світі події.

Мета гри

Головною метою гри є знищення терористичних угруповань, які хочуть напасти і зруйнувати США. Якщо вам і вашій команді не вдасться утримати противника, гра буде закінчена, а США опиниться під владою ворога.

особливості геймплея

Серед особливостей геймплея виділяють скритність і швидкість, так як безладна стрілянина і зайвий шум можуть привернути увагу терористів до команди Сема Шифера. Якщо в перших двох частинах піднімається тривога три рази, і гра закінчується, то в останньої - після кожної тривоги вороги стають все обережніше.



Гра Сплинтер сіл чорний список - комбінація проблем, що вимагають оперативних рішень і дій. Необхідно бути непомітними для ворогів, вибирати безпечні шляхи і в повному обсязі використовувати навколишнє оточення.

У грі додана шкала звуків і збільшено кількість розмов з жертвами. У розділі Double Agent Шифер стає таємним агентом, впровадженим в терористичне угрупування, і виконує завдання двох сторін. Тут присутній шкала відносин, яка показує ставлення до нього з боку терористів і АНБ. У разі, якщо хоча б одна з шкал досягне 0, гра буде закінчена.

Варто зазначити, що грати в Splinter cell Blacklist можна два на два або в корпоративному режимі.

Огляд комп`ютерних ігор можна знайти в розділі Комп`ютерні ігри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!