» » » Як грати в worms?

Як грати в worms?

Як грати в Worms?

Гра «Worms» існує вже близько двадцяти років і вона дуже популярна серед любителів мережевих ігор. Раніше, «Worms» був звичайною ігрой- лінійкою, а зараз це справжня стратегія. Розберемося ж, як грати в Worms.

Суть гри полягає в покроковому знищення противників. Але? противники - це не якісь там роботи або небезпечні терористи, а черв`ячки. Черв`ячки мають безліч необхідної техніки для бою з ворогами. Головною метою гравця є знищення якомога більшої кількості противників. За успіх покладається бонус у вигляді зброї, аптечки і подібних предметів. У грі задається тривалість бою (таймер). Якщо за встановлений час черв`ячок не встигає знищити своїх ворогів, то настає «миттєва смерть». Вся команда гравців «вмирає» і гра припиняється.

Любителі цієї гри постійно придумують нові умови. Сценарій творців «Worms» їм набрид. І вони вирішили дотримуватися власні правила. Перед початком бою гравці обговорюють в мережі правила гри. Якщо хтось із гравців не дотримав своє чесне слово і порушив домовленість, його ліквідують.

Найбільш популярний спосіб управління черв`ячком - це «Мотузка Ніндзя». На даний момент існує велика кількість різновидів гри з мотузкою. Наприклад, «Shoppa» - в цій грі черв`як бере зброю, як в магазині. А розплачується за нього власними досягненнями. Ще одним різновидом гри з мотузкою є «Fly Shoppa». У ній перед хробаком коштує нове завдання - перелетіти через вежу, зазначену на карті. Хробакові потрібно сильно розгойдатися на своїй чудо-мотузці щоб зробити це. Найскладніший тип гри з мотузкою-ніндя - це «Roper». Він не належить до типу «Shoppa», адже в ній на знищення суперника дається всього кілька секунд часу. Сенс «мотузки-ніндзя» в тому, що розгойдуючись на ній, мультяшний герой отримує більше можливостей для знищення противника. Але і тут не все так просто. При бій з противником враховується напрямок вітру і місцевість зіткнення (ландшафт). І ще, користуватися мотузкою - ремесло непроста. Для його освоєння вам знадобиться чимало часу. Чим більше етапів пройдено гравцем, тим більше труднощів його очікує. Небезпека на кожному кроці! Заплутатися в лабіринті, потонути, вдариться об стіну - це принизливої поразки для істинного воїна. Тому існує досить кількість типів гри Worms. Як грати по мережі?



Звичайно, це набагато більш захоплююче. Адже мережева гра змушує гравця ретельно продумувати кожен свій крок, бути уважним і хитрим, для виманювання і знищення соперніка.Так як атака проводиться в команді, в мережі часто виникають перепалки між гравцями через неправильні ходів та інших помилок. Але бувають випадки, коли гравець спеціально підводить команду через образи або помсти.

Гра цікава не тільки своїми завданнями і пригодами. Крім того, вона об`єднує тисячі людей з різних країн, міст і областей. Всі вони, сидячи за своїм комп`ютером, стають один одному чимось на зразок сім`ї. «Старики» навчають «молодих», дають поради. Часто між гравцями виникають суперечки і конфлікти. Але, незважаючи на все це, вони вірні й віддані своїй команді в «Worms». Мережеві ігри дуже цікаві і захоплюючі. Але іноді варто згадувати про реальне життя, адже і в ній чимало перепон, суперників і навіть черв`яків.

Сподіваємося, що тепер у Вас більше не виникне питання про те, як грати в Worms.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!